“Η ομοφοβία στη βιομηχανία του θεάματος είναι πολύ πιο ύπουλη”

30/01/2019
από

Η ηθοποιός Μπέλα Θορν σε μια πρόσφατη συνέντευξη στους Gay Times δήλωσε ότι από το 2016, που έκανε coming out, ως αμφιφυλόφιλη, της είναι δύσκολο να κλείνει ρόλους.

“Υπήρχαν μερικά μέρη στον χώρο της υποκριτικής, που ήταν πολύ αρνητικά γύρω από αυτό” δήλωσε, προσθέτοντας ότι: “Υπήρχε κάποιος που, αμέσως μετά το coming out μου, ακύρωσε την ακρόασή μου” .

Σύμφωνα με την ίδια, η ομοφοβία στη βιομηχανία του θεάματος είναι πολύ πιο ύπουλη:

“Δεν είναι ότι έρχεται κάποιος και σου λέει, “λοιπόν, είσαι gay, οπότε δε θα σε προσλάβω” . Αλλά μπορείς να το καταλάβεις [ότι η ομοφοβία υπάρχει] ακριβώς από το πώς οι άνθρωποι ενεργούν γύρω σου με διαφορετικό τρόπο” , λέει η Θορν: “Ο τρόπος που σε αντιμετωπίζουν διαφορετικά, ο τρόπος που σε κοιτάζουν, ή ο τρόπος που περιστρέφονται γύρω από συγκεκριμένα θέματα, μη σπάσουν τ’ αβγά… Σε αυτήν τη βιομηχανία, αυτή η συμπεριφορά το κάνει πολύ προφανές” .

Η Θορν μίλησε, επίσης, για το ότι “κανείς δεν καταλαβαίνει καθόλου την αμφιφυλοφιλία” :

“Αν πας με έναν τύπο μια φορά, τότε πρέπει να είσαι gay. Ότι τι; Όχι. Αυτό είναι απλά ρευστότητα” , εξήγησε:

“Δεν είναι ένα gay ή ένα στρέιτ κουτάκι, αλλά αυτός ο ενδιάμεσος κόσμος, που κανείς δε μπορεί να βάλει σε ένα κουτάκι, πράγμα που τους τρελαίνει… Οι άνθρωποι δεν αντέχουν, να μη μπορούν να το βάλουν σε κουτάκι, να μη μπορούν να το εξηγήσουν και να μη μπορούν να δουν πώς λειτουργεί, γι’ αυτό και το μισούν.” 




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!