Η Κέιτ Χάντσον αποκάλυψε ότι μεγαλώνει το παιδί της με μια «προσέγγιση που δεν βασίζεται στο φύλο».

Η ηθοποιός γέννησε τον Οκτώβριο του 2018. Έχει επίσης δύο γιους από προηγούμενες σχέσεις.

Παρά το γεγονός ότι ανακοίνωσε ότι περίμενε κορίτσι τον περασμένο Απρίλιο, φαίνεται ότι η Χάντσον έχει αλλάξει γνώμη για τα στερεότυπα γύρω από το φύλο.

Όταν ερωτήθηκε αν θα μεγαλώσει την πρώτη της κόρη με διαφορετικό τρόπο από τα δύο αγόρια της, η διάσημη ηθοποιός υποστήριξε μια προσέγγιση ουδέτερη ως προς το φύλο.

«Δεν αλλάζει πραγματικά την προσέγγισή μου, αλλά σίγουρα υπάρχει μια διαφορά. Νομίζω ότι απλά μεγαλώνεις τα παιδιά σου ανεξάρτητα (σ.σ. από το φύλο) – με μια πιο genderless προσέγγιση.

«Δεν γνωρίζουμε ακόμα πώς θα αυτοπροσδιοριστεί. Θα πω ότι αυτή τη στιγμή είναι απίστευτα θηλυκή στην ενέργεια της, στους ήχους της και στον τρόπο της.»

«Με τα αγόρια ήταν απλώς φορμάκια…Στην πραγματικότητα, τα πήγα πολύ καλά με τα αγόρια» επεσήμανε γελώντας. «Αλλά μαζί της είναι εντελώς διαφορετικά. Υπάρχουν πράγματα που σκέφτομαι ότι δεν μπορώ να της τα κάνω γιατί είναι υπερβολικά».

View this post on Instagram

We love a onesie 💕💚💕

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Η Χαντσον μεγάλωσε ως το μοναδικό κορίτσι ανάμεσα σε αγόρια κι αυτό τη βοήθησε να αντιληφθεί τη ρευστότητα των κοινωνικών ρόλων που έχει κάθε φύλο. «Ήμουν ένα αγοροκόριτσο μέσα σε ανάλαφρα θηλυκά φορέματα. Από την άλλη, ο αδερφός μου (εννοεί τον Boston Russell) που είναι πιο κοντά μου ηλικιακά ήταν βασικά η αδερφή μου, γιατί του φορούσα συνέχεια makeup και τον έντυνα και το λάτρευε».

Αρκετοί πάντως φαίνεται να είναι αυτοί που ενοχλήθηκαν από τις δηλώσεις της Χάντσον, αφού της άφησαν αρκετά ενοχλητικά μηνύματα στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.