Tι έγραψε ένας straight άνδρας όταν επισκέθηκε κατά λάθος το πιο σκοτεινό gay κλαμπ του Βερολίνου

26/01/2019
από

To Berghain στο Βερολίνο συχνά αναφέρεται ως το καλύτερο κλαμπ του κόσμου – μια άποψη που δεν φαίνεται να συμμερίζεται ένας straight άνδρας από το San Antonio.

Ο λόγος για τον Kyle, ο οποίος βρισκόταν σε διακοπές στο Βερολίνο και απ΄ότι φαίνεται δεν είχε ιδέα για το που τον πήγαιναν οι δύο νέοι του φίλοι.

Το διάσημο κλαμπ, που φημίζεται για τη σκληρή του πόρτα, απαγορεύει τις φωτογραφίες και διοργανώνει μεγάλα σεξ parties συνήθως στο υπόγειο.

Ό,τι συμβαίνει στο Berghain μένει στο Berghain, εκτός κι αν είσαι ο Kyle και ανεβάσεις την κριτική σου στο Yelp.

Όλα ξεκίνησαν αρκετά ακίνδυνα ενώ περίμενε στην ουρά, με αρκετούς να τον σχολιάζουν που κοιτούσε το κινητό του. Κάτι που δεν κάνεις αν πρόκεται να μπεις στο Berghain, γιατί πιθανότατα δεν θα σε βάλουν.

Αλλά μόλις μπήκε μέσα τα πράγματα έγιναν αρκετά NSFW και ο Kyle δεν ήταν καθόλου προετοιμασμένοος.

“Με ρώτησαν αν θέλω κάποια απ΄αυτά τα περιέργα μικρά χάπια και τους είπα όχι. Όχι ναρκωτικα για εμένα. Και οι δύο τους τα πήραν αμέσως και άρχισαν να φιλιούνται.

Δεν μιλάω για ένα απλό πεταχτό φιλί. Μιλάω για ανοιχτά στόματα και γλώσσες.

Αφού κατάλαβα ότι οι δύο φίλοι μου είναι gay, κοίταξα τριγύρω μου και είδα 3 με 4 άνδρες να χορεύουν γυμνοί ενώ βρίσκονταν σε στύση.

Αποφάσισα να πάω να πάρω μια μπύρα, λέγοντας στον εαυτό μου ότι μάλλον βρισκόμουν στη λάθος μεριά του κλαμπ. Μάλλον αυτό ήταν το gay κομμάτι. Δυστυχώς, ολόκληρο το κλαμπ ήταν gay.”

Προσπαθώντας να ξεπεράσει το αρχικό σοκ, ο Kyle θα μάθαινε σύντομα ότι δεν υπάρχουν όρια μέσα στο Berghain.

“Προσπέρασα έναν μουσάτο τύπο που γ@μ@@σ@ έναν άλλον μουσάτο. Μπορούσες να μυρίσεις τα περιττώματα και τον ιδρώτα. Πήρα τα μάτια μου μακριά απ΄αυτή τη σκηνή αυτή και τα πράγματα έγιναν απλά χειρότερα.

Υπήρχε ένας άλλος άνδρας, που είχε βάλει το χέρι του σχεδόν μέχρι τον αγκώνα στο κώλο ενός άλλου. Πίστευα ότι πρόκειται για κάποιο μαγικό κόλπο ή ψευδαίσθηση. Δεν ήταν. Εκείνος ο τύπος έδειχνε να το απολαμβάνει. 

Είδα έναν άλλο να έχει μέσα του τα πέη δύο άλλων ανδρών. Είπα πως φτάνει πια… πρέπει να φύγω από εδώ!”

Υπήρχε μόνο ένα πρόβλημα. Ένας από τους φίλους του Kyle είχε το τηλέφωνό του και έπρεπε να τον βρει πριν φύγει. Και φυσικά περισσότερες περιπέτειες περίμεναν.

“Υπήρχαν γυμνοί άνδρες παντού που έκαναν στοματικό έρωτα και fisting. Θυμάμαι έναν άνδρα που είχε καβαλήσει έναν άλλο και φωνάζοντας “Balles Tief!” “Balles Tief!”… Ρώτησα κάποιον που ήταν δίπλα μου, τι σήμαινε αυτό; Με πληροφόρησε ότι στα Γερμανικά σημαίνει “Balls Deep”.

Εκείνος ο τύπος που έμοιαζε με ναζί ήρθε προς το μέρος μου με μια σύριγγα σαν να πρόκειται να μου κάνει ένεση. Πηδάω προς τα πίσω, έτοιμος να τον χτυπήσω και άρχισε να γελάει και να λέει με πολύ κακά αγγλικά: ‘θες χημικά για να μείνεις ξύπνιος και να αισθανθείς καλά’.

Του φώναξα “όχι” και τότε μια δυνατή σειρήνα ακούστηκε με όλο το κλαμπ να κάνει σαν τρελό. 

Ρώτησα τον τύπο που έμοιαξε με βαμπίρ… ‘Τι στο διάολο είναι αυτό; Έπιασε κάποια φωτιά ή είναι κάποιος τρομοκράτης;’ Ακούστηκε ένα περίεργο γελάκι και μου είπε ότι η σειρήνα σήμαινε την έναρξη του “Slip and Slide”… Γύρω στους 100 άνδρες που δεν ήταν ήδη γυμνοί, πέταξαν τα ρούχα τους και άρχισαν να αυνανίζονται. 

O στόχος ήταν να τελειώσουν στο πάτωμα και να το κάνουν να γλυστράει, ώστε οι γυμνοί άνδρες να γλιστρούν πιο εύκολα σ΄αυτό. WTF!

Κοίταξα πίσω και είδα τον τύπο που έμοιαζε με βαμπίρ να αυνανίζεται δίπλα μου. Του πέταξα την μπύρα και προσπάθησα να φύγω από εκεί. 

Πέρασα έναν τύπο που έμοιαζε τραυματισμένος και ζητούσε βοήθεια. Θεωρώ τον εαυτό μου έναν καλό άνθρωπο κι έτσι τον ρώτησα για το τι συμβαίνει. 

Μου γύρισε την πλάτη του, ώστε να δω ένα αντικείμενο από σιλικόνη που είχε μέσα στον κώλο του. Με δυσκολία φαινόταν. 

Μου εξήγησε ότι κάποιος του το έβαλε μέσα και κόλλησε. Νόμιζε πως θα τον βοηθούσα να το βγάλω. Έφυγα αμέσως. 

Όταν τελικά κατάφερα να βρω την έξοδο έβρισα τον άνδρα που καθόταν στην πόρτα.

«Πήρα ένα ταξί για το ξενοδοχείο μου. Αυτή ήταν η εμπειρία μου στο “καλύτερου κέντρο του κόσμου”.

«Μπορώ να χειριστώ πολλά πράγματα, αλλά όχι αυτό το μέρος. Δεν θα γυρίσω πίσω. Ποτέ.’

 




Δες και αυτό!