Χτύπα σαν άνδρας… αλλά παιχνιδιάρικα

20/01/2019

Στο βίντεο που ακολουθεί υπάρχει ένας άνδρας και μια γυναίκα (μάλλον πρώην παίκτες), που σχολιάζουν ένα περιστατικό που συνέβη στο ριάλιτι Power Of Love, σύμφωνα με το οποίο ένας παίκτης – αυτός με τα χρυσαυγίτικα τατουάζ, που υποστήριξε ότι δεν είναι χρυσαυγίτικα – φαίνεται να έπιασε επιθετικά μια άλλη παίκτρια (αλήθεια έγινε κάτι τέτοιο στην τηλεόραση και πέρασε στο ντούκου;). 

Οι ατάκες που ακούγονται από τους παίχτες – μέρα μεσημέρι – είναι αυτές; “Αν η κοπέλα τη βρίσκει;”, “Μπορεί να την έπιασε λίγο παιχνιδιάρικα…”

https://www.youtube.com/watch?time_continue=124&v=h4GD-SzR3ik

Και κάπου εδώ είναι που καταλαβαίνεις τι φταίει σ΄αυτή τη χώρα. Θα μου πεις, βέβαια, “εσύ φταις που ασχολείσαι με εκπομπές σαν το Power Of Love” και θα έχεις και δίκιο. Το πρόβλημα όμως είναι ότι δεν είμαι μόνο εγώ που ασχολούμαι και ότι σε αντίθεση με εμένα υπάρχουν πολλά νέα άτομα που το παρακολουθούν.

Από μια γυναίκα που πιστεύει πως δεν χρειάζεται να «τρώει ξύλο» για να είναι ο εαυτός της

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!