“Δε μπορώ να ξεχωρίσω αν μία γυναίκα με φλερτάρει ή απλά είναι καλή μαζί μου”

17/01/2019
από

Μία bi γυναίκα έκανε ένα tweet, σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στα αισθηματικά τους οι queer γυναίκες, που έγινε αμέσως viral.

Στις 9 Ιανουαρίου έγραψε χαρακτηριστικά:

“ως bi γυναίκα, ακόμη δε μπορώ να ξεχωρίσω αν μία άλλη γυναίκα με φλερτάρει ή απλά είναι καλή μαζί μου και την ίδια στιγμή δεν ξέρω πώς να διευκρινίσω σε μία άλλη γυναίκα ότι δεν είμαι απλά καλή μαζί σου, σε φλερτάρω.” 

https://twitter.com/gilltheamazon/status/1082836344274108417

Μετά τη δημοσίευση αυτή ένα κύμα από queer άτομα έγραψαν, ότι αυτό δεν είναι μία δυσκολία, που αφορά μόνο τις bi γυναίκες, αλλά έγραψαν τις δικές τους ιστορίες σε σχέση με τη δυσκολία έκφρασης της έλξης τους, προς κάποιο άλλο άτομο. Το tweet της έφτασε τα 30.000 retweets και likes. Άλλες bi γυναίκες έγραφαν σχόλια τύπου: “η ιστορία του να είσαι BI 😩😭” και “προβλήματα bisexual ατόμων 😞” .

Ένα άλλο άτομο έγραψε: “Μία φορά είπα σε μία κοπέλα ότι είναι όμορφη και απάντησε: ‘Σ΄ευχαριστώ αγάπη! Το μακιγιάζ σου είναι χαριτωμένο!’ κι έφυγε πριν προλάβω να της ζητήσω το τηλέφωνό της.” 

Ένα άλλο άτομο είπε: “Ναι, σε νιώθω 110%…” ενώ κάποιο άλλο άτομο έγραψε: “Είμαι πανσέξουαλ κι αυτό το αισθάνομαι σε επίπεδο πυρήνα του εαυτού μου 😂” 

Μια γυναίκα έγραψε: “Εγώ με τη γυναίκα που μου έφτιαξε το αυτοκίνητο από την TOYOTA σήμερα 😂.” 

“@ αυτό το κορίτσι που κάθεται πίσω μου στο μάθημα της Δευτέρας.” 

“Αυτό συμβαίνει και με τις λεσβίες και είμαι λεσβία κι έχω αυτό το πρόβλημα 😩.” 




Δες και αυτό!