Θύμωσε κι έβαλε το σκυλάκι της συντρόφου της στον φούρνο μικροκυμάτων

15/01/2019
από

Η αφορμή ήταν η ήττα της αγαπημένης της αμερικανικής ομάδας ποδοσφαίρου. Η Kirsten J. Gaskins επιτέθηκε στην σύντροφό της και έβαλε το σκυλάκι της στον φούρνο μικροκυμάτων.

Η 31χρονη από τη Φιλαδέλφεια έχει έρθει αντιμέτωπη με τις αστυνομικές αρχές για επίθεση σε βάρος της συντρόφου της και τοποθέτηση του σκύλου της σε φούρνο μικροκυμάτων. Η Gaskins, οπαδός της ποδοσφαιρικής ομάδας της Philadelphia Eagles, παρακολουθούσε τον αγώνα, μαζί με τη σύντροφό της, από ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στην πόλη County Northampton, ενώ είχαν πάει εκδρομή.

Η σύντροφός της αναφέρει ότι η Gaskins άρχισε να φωνάζει έξαλλη για την ήττα της ομάδας της και στη συνέχεια, την έσπρωξε στο έδαφος και την χτύπησε στο πρόσωπο. Η Gaskins την απείλησε, ότι αν έφευγε από το δωμάτιο του ξενοδοχείου, θα έβαζε το μικρό σκυλάκι της, ράτσας Πομεράνιαν, στο φούρνο μικροκυμάτων και θα το σκότωνε.

Η γυναίκα πάλεψε για λίγο με την Gaskin και έφυγε από το δωμάτιο.

Όταν η αστυνομία εμφανίστηκε στο ξενοδοχείο εκείνο το βράδυ, η Gaskins αρνήθηκε να μιλήσει μαζί τους. Το θύμα είχε αίμα στο πρόσωπό της και το λευκό Pomeranian ήταν μέσα στο φούρνο μικροκυμάτων.

Ευτυχώς, ο φούρνος μικροκυμάτων παρέμεινε εκτός λειτουργίας και το σκυλάκι ήταν σώο, αν και η χωρητικότητα του φούρνου ήταν πολύ μικρή κι ο αερισμός ανεπαρκής για το κατοικίδιο.

Η Gaskins κατηγορήθηκε για επίθεση, παρενόχληση, σκληρότητα στα ζώα και οι αστυνομικοί βρήκαν ακόμη ένα μύλο μαριχουάνας στην τσέπη της. Εμφανίστηκε στο δικαστήριο χθες, κατηγορήθηκε από τον περιφερειακό δικαστή Robert Hawke και αφέθηκε ελεύθερη με πρόστιμο 20.000 δολάρια, χωρίς εγγύηση.

Η σύνδεση της σχέσης μεταξύ των περιπτώσεων της ενδοοικογενειακής βίας και της απόδοσης των αθλητικών ομάδων δεν είναι κάτι ασυνήθιστο. Το 2013, μια μελέτη του Πανεπιστημίου Lancaster στο Ηνωμένο Βασίλειο διαπίστωσε ότι τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας αυξήθηκαν κατά 38%, όταν η εθνική ποδοσφαιρική ομάδα της Αγγλίας έχασε έναν αγώνα.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!