Ένα γκάλοπ για την ομοφυλοφιλία που δείχνει ότι το 1996 δεν είναι και τόσο μακριά

2
2369

Αυτό το βίντεο μάς έρχεται από το μακρινό 1996, ως μια προσπάθεια του τηλεοπτικού καναλιού ΣΚΑΪ να αποτυπώσει τις απόψεις των Ελλήνων, γύρω από το θέμα της ομοφυλοφιλίας.

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εσείς που κάνατε τόση φασαρία για να βγουν οι Συριζανέλ στην Κυβέρνηση και να ψηφίσουν το σύμφωνο συμβίωσης, είδατε αυτά τα 4 χρόνια να έχουμε καμιά διαφορά από το 1996? Η αρτηριοσκλήρωση των Ελλήνων στο θέμα της ομοφυλοφιλίας παραμένει ατόφια. Και δεν μιλώ για τους μεγάλους ανθρώπους. Μιλώ και για νέους και νέες. Εδώ γονείς και διώχνουν τα παιδιά τους από το σπίτι, επειδή είναι “άρρωστα” με την “αρρώστια της ομοφυλοφιλίας”. Και όσο η πολυπολιτισμικότητα αλλάζει την Ευρωπαϊκή φιλελεύθερη ταυτότητα μας, τα πράγματα θα χειροτερεύουν αντί να φτιάχνουν. Σιγά μην ανεχτεί ο Άραβας στην Ελλάδα να βλέπει να φιλιούνται άντρες στο δρόμο. Αλλάχ ουάχμπαρ…

    • Και δεν σχολιάζω καθόλου το “για νυφούλα καλό σας βλέπω” του συγΚαμμένου. Οι Συριζαίοι δε μούγκα στη στρούγκα για τον συνεταίρο τους.

Comments are closed.