H Lady Gaga ζητά συγγνώμη για τη συνεργασία της με τον R Kelly

10/01/2019
από

Η τραγουδίστρια σκοπεύει να αφαιρέσει το ντουέτο που είχε κάνει το 2013 με τον τραγουδιστή (Do What U Want), από όλες τις σχετικές μουσικές υπηρεσίες.

Η Lady Gaga ζήτησε συγνώμη για τη συνεργασία με τον R Kelly, όταν ο ίδιος κατηγορήθηκε από πολλές γυναίκες για βίαιη συμπεριφορά και σεξουαλική παρενόχληση. Κάποιες απ΄αυτές τις γυναίκες ήταν μάλιστα ανήλικες την εποχή που συνέβησαν τα περιστατικά.

Ένα ντοκιμαντέρ, με τίτλο Surviving R Kelly, παρουσίασε πολλές απ΄αυτές τις μαρτυρίες ενώ εχθές έγινε γνωστό ότι ξεκίνησαν νέες έρευνες εναντίον του από εισαγγελείς στο Σικάγο και την Ατλάντα. Ο Kelly αρνείται κάθε κατηγορία.

https://youtu.be/v5WpAHRqqdA

Το 2013, η Gaga είχε κάνει το ντουέτο “Do What U Want” με τον Kelly. Τώρα όμως ζητάει συγγνώμη για τη συνεργασία, γράφοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: “Λυπάμαι τόσο για την κακή κρίση που είχα όταν ήμουν νέα, όσο και για το ότι δεν μίλησα νωρίτερα. Σκοπεύω να αφαιρέσω τα τραγούδια από όλες τις σχετικές μουσικές υπηρεσίες.

Στέκομαι 1.000% δίπλα σ΄αυτές τις γυναίκες, τις πιστεύω, γνωρίζω ότι υποφέρουν και νιώθουν πόνο και πιστεύω ότι οι φωνές τους πρέπει να ακουστούν και να ληφθούν σοβαρά υπόψη», έγραψε συγκεκριμένα στο Instagram. “Αυτά που ακούω για τον R Kelly είναι απολύτως τρομακτικά και απαράδεκτα.”

Η Gaga δήλωσε ότι ότι έγραψε το συγκεκριμένο τραγούδι, θέλοντας να δημιουργήσει κάτι προκλητικό επειδή ήταν θυμωμένη και δεν είχε επεξεργαστεί ακόμα το τραύμα που είχε συμβεί στη ζωή της, αναφερόμενη σε μια σεξουαλική επίθεση που είχε υποστεί. Περιγράφει μάλιστα την σκέψη της εκείνη την εποχή ως “μπερδεμένη μετατραυματική κατάσταση”.

 




Δες και αυτό!