Επίθεση σε gay ζευγάρι που περπατούσε χέρι-χέρι την Πρωτοχρονιά

08/01/2019
από

Η απρόκλητη επίθεση πραγματοποιήθηκε λίγο πριν τις 14.30 μ.μ. την ημέρα της Πρωτοχρονιάς σε πολυσύχναστη τουριστική περιοχή του Νότιου Λονδίνου.

Η αστυνομία ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τους τέσσερις κακοποιούς δράστες της βίαιης ομοφοβικής επίθεσης, σε βάρος ενός gay ζευγαριού, που περπατούσε χέρι-χέρι απολαμβάνοντας τη γιορτινή ατμόσφαιρα.

Οι gay άνδρες είναι ηλικίας 28 και 31 ετών, κρατούσαν ο ένας το χέρι του άλλου, μία κίνηση που όλα τα αγαπημένα ζευγάρια συνηθίζουν να κάνουν, όταν περπατούν στον δρόμο μαζί. Όταν βρέθηκαν λίγο πιο κάτω από το Εθνικό Θέατρο δέχθηκαν σφοδρή επίθεση από μια ομάδα τεσσάρων ανδρών με κουκούλες, οι οποίοι, όταν ολοκλήρωσαν την κακόβουλη και εγκληματική πράξη τους, κατάφεραν να διαφύγουν.

Τα θύματα υπέστησαν τραυματισμούς στο πρόσωπο και μώλωπες στο σώμα, με την αστυνομία να κάνει λόγο για έγκλημα μίσους.

Η ανακοίνωση της Μητροπολιτικής Αστυνομίας αναφέρει: “Τα θύματα, ηλικίας 28 και 31 ετών, που κρατιούνταν από το χέρι, υπέστησαν τραυματισμούς προσώπου και μώλωπες κατά την επίθεση, χωρίς να χρειάζονται, ωστόσο, νοσοκομειακή περίθαλψη. Οι ύποπτοι περιγράφονται ως λευκοί άνδρες, ηλικίας γύρω στα 20, με κουκούλες, που άφησαν το σημείο με κατεύθυνση τον Πύργο OXO. Οι αξιωματικοί δημοσίευσαν φωτογραφίες των τριών από τους τέσσερις ύποπτους, σε μια προσπάθεια να αναγνωριστούν από τον κόσμο” .

Η αστυνομία έχει κάνει έλκυση σε μάρτυρες να καταθέσουν τις πληροφορίες τους για το περιστατικό.




Δες και αυτό!