Η νέα σεξουαλική πρακτική ονομάζεται “romansturbation”

07/01/2019
από

ή αλλιώς ρομαντικός αυνανισμός!

Οι άνθρωποι που είναι ευτυχισμένοι με τη ζωή τους ως single και περνούν υπέροχα μόνοι τους, με τον εαυτό τους, αλλά αναζητούν λίγο ρομαντισμό, στρέφονται στον ρομαντικό αυνανισμό, στο λεγόμενο “romansturbation” .

Ο ρομαντικός αυνανισμός περιλαμβάνει χαμηλό φωτισμό κεριών, ροδοπέταλα πεταμένα στο πάτωμα, ένα υπέροχο δείπνο, σαμπάνια σε πάγο και η αποπλάνηση του εαυτού έχει ήδη ξεκινήσει.

Ο Matt αναφέρει στο Cocktails and Cocktalk ότι διάβασε για πρώτη φορά την ιδέα του self-dating σε ένα βιβλίο, αφού είχε χωρίσει με τον φίλο του, πριν από τέσσερα χρόνια. Έκτοτε, εφαρμόζει κατά κόρον το “romansturbation” .

“Προτιμώ ένα μεγάλης διάρκειας σεξουαλικό session, παρά πολλά μικρής διάρκειας” , σημειώνει προσθέτοντας ότι το σκηνικό περιλαμβάνει ακόμη: “Το φως από κεριά, και λίγη Prosecco.” 

Ο Matt περιγράφει ότι ένα τυπικό βράδυ ξεκινάει με ένα σπιτικά μαγειρεμένο γεύμα από τον ίδιο και ακολουθεί ένας αργός, αισθησιακός οργασμός.

“Με βοηθά, όταν δεν αισθάνομαι πολύ καλά, είναι σα να περνάω μια νύχτα με τον εαυτό μου” , εξηγεί: “Είναι λίγο σαν ένα τελετουργικό, ειδικά αν αισθάνομαι μόνος.” 

Πλέον, ο Matt παραδέχεται ότι ξοδεύει περισσότερα χρήματα για αρωματικά κεριά, αιθέρια έλαια και εκλεκτά κρασιά, απ’ όσα δίνει στο ενοίκιό του. Αλλά αυτό είναι οκ, γιατί αξίζει! Because he’s worth it!

Εσείς, τι γνώμη έχετε για τον ρομαντικό αυνανισμό; Το έχετε δοκιμάσει;




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!