Οι καλλιτέχνες που δέχτηκαν ρατσιστικά & ομοφοβικά σχόλια από την εκπομπή “Ευτυχείτε”

05/01/2019
από

Τα ρατσιστικά και ομοφοβικά σχόλια που ακούστηκαν στην εκπομπή Ευτυχείτε, προκαλώντας την αντίδραση του κόσμου στο twitter και την παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου να σπεύδει να απαντήσει, αναφέρονταν σε αυτούς τους νεαρούς άνδρες, της καλλιτεχνικής μουσικής σκηνής της K-pop, που βρίσκονται στη λίστα με τους ωραιότερους άνδρες για το 2018:

Kang Daniel

Ο πολυβραβευμένος Kang Daniel είναι τραγουδιστής, μέλος του group Wanna One και διανύει τα 22 χρόνια της ζωής του. Πρόσφατα, σημείωσε ρεκόρ Γκίνες, γιατί μέσα σε 11 ώρες και 36 λεπτά κατάφερε να συγκεντρώσει στον λογαριασμό του στο Instagram 1 εκατομμύριο followers.

V, Kim Tae-hyung

23χρονος τραγουδιστής, συνθέτης, ηθοποιός και μέλος του συγκροτήματος BTS. Έχει ξεκινήσει την καριέρα του από το 2013 και μέχρι σήμερα έχει γράψει και ερμηνεύσει πολλά τραγούδια, ενώ έχει συμμετάσχει και πρωταγωνιστήσει σε ταινίες και τηλεοπτικά show.

Jungkook

O Jeon Jung-kook, όπως είναι το κανονικό του όνομα είναι τραγουδιστής κι είναι μόλις 21 ετών. Είναι ο βασικός ερμηνευτής του συγκροτήματος BTS. Ο Jungkook έχει συμμετάσχει σε ταινίες και το 2016 και το 2017 ήταν παρουσιαστής σε μουσικά τηλεοπτικά show.

Αντιδράσεις στο twitter για τα ομοφοβικά σχόλια στην εκπομπή της Καινούργιου




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!