“Το ότι εγώ χλευάζω τις ευπαθείς ομάδες, αυτή είναι η κωμωδία και όλοι κάνουν αυτό”

30/12/2018
από

Ο Μάρκος Σεφερλής ρωτήθηκε από τη Ναταλία Γερμανού για τη συνέντευξη που έδωσε στην Ελεονώρα Μελέτη και είχε ξεσπάσει τότε κατά της Έλενας Ακρίτα. Ο γνωστός κωμικός δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο συγκεκριμένο θέμα, ωστόσο, μίλησε γι’ αυτούς που είπαν ότι χλευάζει ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

«Είναι σάτιρα και δεν είναι χλευασμός. Είναι πολλοί που έρχονται, παχουλοί και παχουλές κυρίες και θέλουν να κάτσουν μπροστά για να τους πειράξω και να παίξω με αυτούς. Από την άλλη ξέρουν ποια είναι η στάση μου όλα αυτά τα χρόνια απέναντι στις ευπαθείς ομάδες, ειδικά εγώ. Οπότε δεν μιλάμε για χλευασμό στις ομάδες αυτές. Αυτή είναι η κωμωδία. Όλες οι ταινίες, ελληνικές και ξένες, θεατρικά έργα που έχουν να κάνουν με γέλιο στηρίζονται σε τέτοιους ανθρώπους και βγάζουν γέλιο κι έτσι προκαλούνται οι κωμικές καταστάσεις. Δεν το ανακάλυψα εγώ, δεν το εφηύρα εγώ.

Πόσοι έχουν κάνει τον γκέι στην τηλεόραση και δεν μίλησε κανείς; Δεν το ανακάλυψα εγώ και δεν είμαι ο μόνος που το κάνω. Όλη η κωμωδία στηρίζεται πάνω σε αυτό. Δεν τίθεται θέμα χλευασμού στις ευπαθείς ομάδες. Και ειδικά εγώ που είμαι δίπλα όλα αυτά τα χρόνια σε αυτές τις ομάδες, δεν το βροντοφωνάζω, το λέω τώρα, αλλά το ξέρουν.

Άρα να τελειώσει το θέμα αυτό, το ότι εγώ χλευάζω τις ευπαθείς ομάδες, αυτή είναι η κωμωδία και όλοι κάνουν αυτό. Ποιος δεν έχει κάνει γκέι σε όλες τις σειρές. Κάνω και τον μάγκα, θα βγουν οι μάγκες οι νταλικέρηδες να πουν ότι ο Σεφερλής μας σατιρίζει; Κάνω και τον χασάπη, θα βγει ο χασάπης και θα πει γιατί έπιασες τον μπαλτά; Μην τρελαθούμε τώρα! Κανείς δεν έχει έρθει να μου πει γιατί τον σχολίασα», είπε μεταξύ άλλων ο Μάρκος Σεφερλής.

https://youtu.be/Sxe93XHmjP8




Δες και αυτό!