Μοντέλο δολοφόνησε τον διάσημο σύντροφο του

17/01/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Ο διάσημος Πορτογάλος δημοσιογράφος Carlos Castro, ( 65 ετών ) βρέθηκε δολοφονημένος μέσα σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο. Ο νεαρός εραστής του, ένα μοντέλο, ομολόγησε οτι τον σκότωσε.

Η Πορτογαλία είναι σοκαρισμένη από τη σκληρή δολοφονία του διάσημου gay δημοσιογράφου και ακτιβιστή για τα ΛΟΑΤ δικαιώματα. Το πτώμα του Carlos Castro βρέθηκε σε δωμάτιο σε πολυτελές ξενοδοχείο στη Νέα Υόρκη, την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου. Γυμνός μέσα σε μια λίμνη αίματος, το κρανίο του ήταν χτυπημένο βίαια και οι όρχεις του αποσπασμένοι, όπως αναφέρει η New York Daily News.

Ερωτευμένος της πόλης της Νέας Υόρκης, o Carlos Castro (φωτογραφία, αριστερά), 65 έτων, είχε πάει για να περάσει τις διακοπές των Χριστουγέννων με το σύντροφο του, Renato Seabra (δεξιά), ένα γνωστό μοντέλο είκοσι ετών,καθώς και για να συμμετάσχει σε μια εκπομπή. Το ζευγάρι πήγε στη Νέα Υόρκη για να περάσει εκεί το νέο έτος και συνάντουσαν τακτικά μια παρέα φίλων «Όλα πήγεναν καλά μεταξύ τους μέχρι το τέλος της παραμονής τους. Τσακώθηκαν αλλά τίποτα δεν άφηνε να προμηνύει αυτό το δράμα», δήλωσε ο στενός φίλος του θύματος και δημοσιογράφος Lu?s Pires.

Ανήσυχη που δεν είχε νέα του θύματος μια στενή του φίλη, είχε έρθει εκείνο το βράδυ στην υποδοχή του πολυτελούς ξενοδοχείου, η οποία είχε προσπαθήσει να επικοινωνήσει χωρίς επιτυχία με το θύμα. Τότε είδε το μοντέλο να διασχίζει βιαστικά το lobby του ξενοδοχείου, και ο οποίος της είπε πανικόβλητος οτι ο φίλος του θα έμενε στο δωμάτιο του εκείνο το βράδυ.

Υποψιασμένη οτι έχει συμβεί κάτι πίεσε το προσωπικό του ξενοδοχείου να επιθεωρήσει το δωμάτιο του δημοσιογράφου, για να ανακαλύψει πρώτη το άψυχο σώμα του άτυχου δημοσιογράφου.

Ο εραστής του θύματος, ο οποίος βρέθηκε από την αστυνομία στο νοσοκομείο Bellevue που είχε πάει για να φροντίσει εγκοπές στο πρόσωπο και στα μπράτσα, ομολογήσε οτι είναι ο δολοφόνος.

 Το νεαρό μοντέλο, δήλωσε στην αστυνομία οτι χτύπησε το κρανίο του θύματος με έναν φορητό υπολογιστή, και ότι χρησιμοποίησε ένα ανοιχτήρι κρασιού για να του διαιρέσει τους όρχεις ώστε να τον απαλλάξει από τους “δαίμονες της ομοφυλοφιλίας του” .

Το μοντέλο δήλωνε στην οικογένειά του και τους φίλους του οτι ήταν ετεροφυλόφιλος, και αρνήθηκε στην αστυνομία οτι ήταν ζευγάρι με το θύμα, ενώ ήταν μαζί από τον Μαΐο, κάτι το οποίο επιβεβαίωσαν στενοί φίλοι του ζευγαριού.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας της αστυνομίας, το μοντέλο φιλονίκησε με τον Carlos Castro, επειδή το θύμα τον κατηγόρησε οτι του έκλεβε χρήματα.

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!