Συνδυάζεις την κάνναβη με το σεξ; Μπορεί να είσαι “cannasexual”

24/02/2018

Αν έχετε “συνειδητά και σκόπιμα συνδυάσει το σεξ με την κάνναβη για να εμβαθύνετε την οικειότητα και να αυξήσετε την ευχαρίστηση”, ίσως να είστε “cannasexual”.

Η Ashley Manta είναι μία έμπειρη εκπαιδευτικός στο σεξ, που βοηθά τους ανθρώπους να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους ζωή τα τελευταία 10 χρόνια. Η ίδια εφηύρε τον όρο “cannasexual”, όταν μετακόμισε στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, όπου και ανακάλυψε τη δυνατότητα κάνναβης να βελτιώνει την ποιότητα των σεξουαλικών εμπειριών των ανθρώπων και να αμβλύνει τις ανησυχίες που εμποδίζουν την οικειότητα.

«Συνειδητοποίησα ότι δεν υπήρχαν πολλοί εκπαιδευτές σεξ που να μιλάνε για το πώς να συνδυάσουν το σεξ με την κάνναβη», δήλωσε η Manta στη HuffPost. “Αλλά σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα θέση, ειδικά στην περίπτωση μου, που είμαι ένα θύμα σεξουλικής επίθεσης που έπρεπε να διαχειριστεί τον πόνο κατά τη διάρκεια της διείσδυσης και με συμπτώματα PTSD”.

Ashley Manta

Η Manta μεγάλωσε σε μια μικρή, συντηρητική πόλη της Πενσυλβάνια. Ξεκίνησε την καριέρα της ως εκπαιδευτικός πρόληψης της σεξουαλικής βίας ενώ ήταν στο κολέγιο και αργότερα έγινε επικυρωμένη σύμβουλος σχετικά με θέματα βιασμού.

“Όλες αυτές οι εργασίες ήταν πραγματικά δυναμικές και χρήσιμες και πραγματικά με βοήθησαν να καταλάβω τα πράγματα με τα οποία οι άνθρωποι αγωνίζονται”, είπε. “Αποφάσισα να επικεντρωθώ όμως στις περιοχές ευχαρίστησης, όπως η ενθουσιώδης συναίνεση, η αυτοπεποίθηση του σώματος και το σπάσιμο του στίγματος γύρω από τις” σεξουαλικά μεταδιδόμενες λοιμώξεις.

Άρχισε να δημιουργεί εργαστήρια για “cannasexuals”, στα τέλη του 2014. Κατά τη διάρκεια μικρών ομαδικών συναντήσεων, συμβουλεύει τόσο τους αρχάριους όσο και τους πεπειραμένους “ασθενείς” να χρησιμοποιούν κάνναβη για να επανασυνδεθούν με το σώμα τους, καθώς και με τους/τις συντρόφους τους.

Η Καλιφόρνια νομιμοποίησε τη χρήση κάνναβης νωρίτερα αυτό το έτος, προωθώντας μια σειρά ολοένα και πιο εξελιγμένων και φιλικών προς το χρήστη προϊόντων. Για την Manta και τους ασθενείς της, ο κόσμος της Cannasexuality δεν ήταν ποτέ πιο συναρπαστικός.

“Είμαι εκπαιδευτικός γύρω από το σεξ. Το “cannasexual” είναι μια λέξη που δημιούργήσα ως εμπορική μάρκα”, λέει χαρακτηριστικά. “Cannasexual είναι οποιοσδήποτε άτομο συνειδητά συνδυάζει το σεξ και την κάνναβη για να εμβαθύνει και να αυξήσει την ευχαρίστηση”.

Στο ερώτημα σχετικά με το πώς η κάνναβη βοηθά στο σεξ, η ίδια απαντά.

Για μένα, η κάνναβη πρέπει να χρησιμοποιείται όταν υπάρχουν πράγματα που παρεμποδίζουν την ενσωμάτωση, την ευχαρίστηση και τη σύνδεση στο σεξ. Διαφορετικά προϊόντα κάνουν διαφορετικά πράγματα. Αν έχετε πόνο με τη διείσδυση ή απλώς πόνο γενικά, τα προϊόντα χαμηλής περιεκτικότητας μπορούν να είναι πραγματικά χρήσιμα – είτε στα γεννητικά όργανα είτε οπουδήποτε υπάρχει πόνος. Η χρήση προϊόντων υψηλής ισχύος μπορεί να βοηθήσει στον χρόνιο πόνο. Έχω πελάτες που θεωρούν ότι είναι πραγματικά χρήσιμο να χρησιμοποιούν κάνναβη αντί για οπιούχα, επειδή για τα άτομα που έχουν πέη τα οπιούχα προϊόντα δυσκολεύουν την εκσπερμάτωση. Και γενικά, μπορούν να σας αποσυνδέσουν από το σώμα σας, ενώ, η κάνναβη, όταν χρησιμοποιείται εκ προθέσεως και συνειδητά, μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να συνδεθείτε με το σώμα σας. Αυτός σχετικά με τον τομέα του πόνου και των σωματικών συμπτωμάτων.”

Σύμφωνα με την Manta η χρήση κάνναβης μπορεί να βοηθήσει και με τα ψυχολογικά συμπτώματα.

“Τόσοι πολλοί άνθρωποι με τους οποίους δουλεύω λένε ότι έχουν μια εσωτερική φωνή που τους λέει ότι δεν είναι αρκετοί, σε διάφορους τομείς: ‘Δεν είμαι αρκετά όμορφος, δεν είμαι αρκετά λεπτή, δεν είμαι αρκετά ικανός, τα προσόντα μου δεν είναι μεγάλα ή αρκετά ελκυστικά. Δεν μπορώ να έχω οργασμούς’.

Η χρήση κάνναβης μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να ξεφύγετε απ΄αυτή τη φωνή, ώστε να μπορείτε να έρθετε σε επαφή με τον/την σύντροφό σας.”

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!