Υπάρχει ακόμη μία Λεπέν που πολεμά την LGBT+ κοινότητα

24/02/2018
από

H Γαλλίδα ακροδεξιά πολιτικός Μαριόν Μαρεσάλ Λεπέν δέχθηκε τα θερμά χειροκροτήματα σε ένα συντηρητικό συνέδριο των ΗΠΑ, όταν τάχθηκε κατά των LGBT+ οικογενειών. Δεσμεύθηκε δε να “πάρει τη χώρα της πίσω”.

Η Μαριόν Μαρεσάλ Λεπέν είναι ανηψιά της Μαρίν Λεπέν και μέλος της Εθνικής Συνέλευσης της Γαλλίας και του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου.

Η Λεπέν προσκλήθηκε αυτή την εβδομάδα να μιλήσει στου Ρεπουμπλικάνους των ΗΠΑ στη Συνδιάσκεψη Συντηρητικής Πολιτικής Δράσης (CPAC). Άλλοι ομιλητές ήταν ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και ο Αντιπρόεδρος Mike Pence.

Η Γαλλίδα πολιτικός είναι γνωστή για τις ομοφοβικές της απόψεις και για τη δράση της κατά της ισότητας στον γάμο.

“Πώς φτάσαμε εδώ; Η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Γαλλία ξέχασαν ένα κομμάτι ζωτικής σημασίας. Χωρίς έθνος και χωρίς οικογένεια, τα όρια του κοινού καλού, του φυσικού νόμου και της συλλογικής ηθικής εξαφανίζονται καθώς συνεχίζεται η βασιλεία του εγωισμού.

Σήμερα, ακόμη και τα παιδιά έχουν γίνει εμπορεύματα … ακούμε κατά τη δημόσια συζήτηση ότι έχουμε το δικαίωμα να παραγγείλουμε ένα παιδί σε έναν κατάλογο, έχουμε το δικαίωμα να ενοικιάσουμε τη μήτρα μιας γυναίκας, έχουμε το δικαίωμα να στερήσουμε ένα παιδί από μια μητέρα και τον πατέρα. Ένα παιδί δεν είναι δικαίωμα. Είναι αυτή η ελευθερία που θέλουμε; Οχι!

Δεν θέλουμε αυτό τον εξατομικευμένο κόσμο των ατόμων χωρίς φύλο, χωρίς μητέρα, χωρίς πατέρα, χωρίς έθνος.

“Θέλουμε τη χώρα μας πίσω. Υπάρχει μια νεολαία έτοιμη για αυτόν τον αγώνα σήμερα”.

 

 




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!