Απαγορεύτηκε παρέλαση περηφάνιας σε πόλη του Μισισίπι

23/02/2018
από

Οι κάτοικοι του Στάρκβιλ, του Μισισίπι, ήθελαν να διοργανώσουν την πρώτη παρέλαση περηφάνιας της πόλης, αλλά το διοικητικό συμβούλιο της πόλης ψήφισε και το αίτημα απορρίφθηκε.

Η δήμαρχος Lynn Spruill ήταν συγκρατημένα αισιόδοξη υπογραμμίζοντας την ποικιλομορφία της πόλης, που μετρά 25.000 κατοίκους:
Νομίζω ότι είναι ένα από εκείνα τα πράγματα που δείχνουν την συμπεριληπτικότητα της κοινότητάς μας” , είπε. “Κάτι που έχω πει καιρό από καιρό ότι είμαστε.

Η Spruill δήλωσε αργότερα ότι ήταν “εξαιρετικά απογοητευμένη” και σχολίασε ότι αυτή η απόφαση: “Στέλνει ένα μήνυμα ότι δεν είμαστε η κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς, που πιστεύω ότι είμαστε.

Σε μια συνάντηση της πόλης περισσότεροι από δώδεκα άνθρωποι μίλησαν υπέρ της παρέλασης, που είχε προγραμματιστεί για τις 24 Μαρτίου, συμπεριλαμβανομένων των ιδιοκτητών τοπικών επιχειρήσεων, καθώς και φοιτητές και καθηγητές από το κρατικό πανεπιστήμιο του Μισισίπι, τον μεγαλύτερο εργοδότη της πόλης.

Η Dorothy Isaac που είναι εναντίον δήλωσε, ότι αντιτάχθηκε στην παρέλαση επειδή “ο Θεός δημιούργησε τον Αδάμ και την Εύα. Μη μετατρέπετε την πόλη μας σε πόλη αμαρτίας» , συνέχισε. Σημειώστε, ότι αυτή ήταν μία από τα δύο άτομα που μίλησαν εναντίον της παρέλασης και τελικά επηρέασαν το αποτέλεσα.

Μετά από την ψηφοφορία, αρκετές τοπικές επιχειρήσεις έχουν τοποθετήσει αυτοκόλλητα στις πόρτες τους διαβάζοντας: “Η επιχείρηση αυτή υποστηρίζει όλα τα άτομα” .




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!