Τρεις τραυματίες μετά από ομοφοβική επίθεση στο Μπλάκπουλ της Αγγλίας

23/02/2018
από

Τρία άτομα υπέστησαν σοβαρούς τραυματισμούς σε ομοφοβική επίθεση στο Μπλάκπουλ, στη βορειοδυτική Αγγλία, το σαββατοκύριακο.

Ο Joe Clarke, 22 ετών και οι δύο φίλοι του, ο 20χρονος Summer Tarrant κι ο 24χρονος David Westworth, δέχτηκαν σφοδρή επίθεση, καθώς επέστρεφαν στο σπίτι τους.

Το Σάββατο (17 Φεβρουαρίου) στις 5.30 π.μ. η αστυνομία αναφέρει ότι τα τρία άτομα έπεσαν θύματα βίαιης ομοφοβικής επίθεσης στην οδό Topping.

Ο Barman Clarke δήλωσε ότι τώρα πια αισθάνεται ανασφαλής στην πατρίδα του:

«Βγήκαμε ένα βράδυ μετά τη δουλειά. Είχαμε σχεδόν φτάσει στο σπίτι, όταν ένας άνδρας άρχισε να μας φωνάζει κάποια ομοφοβικά σχόλια.

«Έπεσα στο πάτωμα, άρχισαν να με κλωτσούν, κουλουριάστηκα και προσπαθούσα να προστατέψω το κεφάλι και το πρόσωπό μου με τα χέρια μου. Ήταν απαίσιο. Όταν κατάφερα να σηκωθώ, είδα τον Joe αναίσθητο με το αίμα να στάζει από το πρόσωπό του» .

Μετά την επίθεση, ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε: «Λάβαμε κλήσεις με αναφορές για την επίθεση. Οι παραβάτες πιστεύεται ότι είναι άνδρες γύρω στα 20. Τα θύματα υπέστησαν πολλαπλούς τραυματισμούς και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Πιστεύουμε ότι αυτό είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό» .




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!