Το σχόλιο αυτής της (ανοιχτά λεσβίας) μαθήτριας είναι ό,τι πιο σωστό ακούσαμε σχετικά με το μακελειό στη Φλόριντα

16/02/2018
από

Αυτή η λεσβία μαθήτρια απαιτεί από τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ να υιοθετήσει αυστηρότερους νόμους σχετικά με την οπλοκατοχή, μετά το τρομακτικό περιστατικό που σημειώθηκε στο σχολείο της στις 14 Φεβρουαρίου.

Ο λόγος για τη 16χρονη Sarah Chadwick, η οποία αποφάσισε να απαντήσει στο λογαριασμό του Τραμπ στο Twitter, επισημαίνοντας του ότι δεν έχει κάνει τίποτα σχετικά με τους πυροβολισμούς που είχαν ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν 17 άτομα στο σχολείο τους.

Ο 19χρονος Nikolas Cruz, εισέβαλε στο γυμνάσιο Marjory Stoneman Douglas γύρω στις 2.30 το μεσημέρι και άνοιξε πυρ. Σύμφωνα με τις αρχές πυροβόλησε και σκότωσε 3 άτομα έξω από το σχολείο και μετά μπήκε μέσα σκοτώνοντας άλλους 14.

Μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης, ο Τραμπ έσπευσε να στείλει το μήνυμά του μέσω Twitter. «Οι προσευχές μου και τα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες των θυμάτων της τρομακτικής αυτής της επίθεση της Φλόριντα. Κανένα παιδί, δάσκαλος ή οποιοσδήποτε άλλος δεν πρέπει να φοβάται σε ένα αμερικάνικο σχολείο”.

Τότε ήταν που η Chadwick αποφάσισε να απαντήσει: “Δεν θέλουμε τα συλλυπητήριά σου βρε γ@@@@@ (fucking price of shit), οι φίλοι και δάσκαλοί μου πυροβολήθηκαν. Αρκετοί συμμαθητές μου είναι νεκροί. Κάνε επιτέλους κάτι, πέρα από το να στέλνεις προσευχές. Οι προσευχές δε θα το διορθώσουν αυτό. Ο έλεγχος οπλοκατοχής θα το εμποδίσει, ώστε να μην ξανασυμβεί.”

Η απάντηση αυτή μετρά ήδη περισσότερα από 156,000 retweets και 373,000 likes.

Υπό το φως της τραγωδίας, η Sarah ζήτησε επανειλημμένα αυστηρότερους νόμους. Φυσικά υπήρχαν και αυτοί που διαφώνησαν μαζί της. “Ο έλεγχος της οπλοκατοχής δε θα διορθώσει τίποτα. Δεν είναι πρόβλημα όπλου αλλά ψυχικής υγείας. Οι εγκληματίες δεν υπακούν στον νόμο.”, έγραψε χαρακτηριστικά ένας άλλος χρήστης.

Η Sara είναι ιδιαιτέρως δημοφιλής στα social media, ενώ πριν από λίγους αποφάσισε να κάνει coming out ως λεσβία.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!