Gus Kenworthy: «Το να έχεις σχέση από τη ντουλάπα είναι βασανιστήριο»

07/02/2018
από

Έχετε ποτέ αναγκαστεί να διατηρήσετε μια σχέση σας μυστική; Ο Gus Kenworthy μίλησε για τον πόνο που έχει το να είναι μ’ έναν άνθρωπο σε σχέση, αλλά να προσπαθεί να το κρύψει.

Ο Gus Kenworthy δήλωσε ξεκάθαρα στο The Advocate: «Το να έχεις σχέση από τη ντουλάπα είναι βασανιστήριο» προσθέτοντας ότι: «Είναι ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα, ειδικά αν είσαι εντελώς στη ντουλάπα παντού. Κι εγώ έτσι ήμουν, οπότε δεν είχα κανέναν να μιλήσω, αν συνέβαινε κάτι που με ενοχλούσε στη σχέση μου ή αν χρειαζόμουν μία διέξοδο.”

Ο Gus Kenworthy σήμερα είναι σε σχέση με τον ηθοποιό Matthew Wilkas.

Ο Gus κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στο ελεύθερο σκι των ανδρών στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς του 2014 στο Σότσι της Ρωσίας. Αναφέρει μάλιστα στη συνέντευξη ότι λίγο ακόμη και θα έκανε coming out εκεί, αλλά «τελικά δεν ήταν πραγματικά ο κατάλληλος χρόνος για μένα τότε» .

Φέτος, πάει για χρυσό στο PyeongChang 2018 στη Νότια Κορέα την επόμενη εβδομάδα.

Μίλησε ακόμη για το θέμα του εκφοβισμού που δέχτηκε από από ένα ομοφοβικό μέλος του αθλητισμού. Το άτομο αυτό αργότερα άλλαξε οπτική και τακτική.

«Όταν άρχισα να βγαίνω με το πρώτο μου αγόρι, μερικά μέλη του αθλητισμού μας την έλεγαν, γιατί ξαφνικά βγαίναμε όλη την ώρα» , εξήγησε. «Κι υπήρχε αυτός ο σκιέρ που έλεγε πραγματικά τόσο απαίσια πράγματα, απίστευτα αγενή σχόλια. Στην πραγματικότητα, μας έκανε bulling» .

Ο Gus εξήγησε ότι αυτός ο άνθρωπος μετά το coming out του το 2015, μίλησε στο τηλέφωνο μαζί του και θυμάται ότι: Αισθανόταν πνιγμένος και μου είπε: «Λυπάμαι πάρα πολύ, δεν ήξερα όλόν εκείνον τον καιρό για σένα κι ήξερα δεν θα έκανα ποτέ ότι έκανα και δε θα είχα πει τίποτα απ’ όλα αυτά» . Με έκανε να κλάψω.




Δες και αυτό!