Έρευνα: Οι άνδρες ηλικίας 18-34 έχουν μεγαλύτερο πέος

31/01/2018
από

Για τα παλικάρια ηλικίας μεταξύ 18 και 34 ετών έχουμε πολύ καλά νέα, καθώς τα αποτελέσματα νέας έρευνας δείχνουν ότι οι straight, οι gay και οι bi άνδρες, που ανήκουν σ’ αυτήν την ηλικιακή ομάδα, εμφανίζουν μεγαλύτερο μέσο όρο, ως προς το μέγεθος του πέους τους.

Για την έρευνα συνεργάστηκαν η εταιρεία προφυλακτικών SKYN και το King’s College London, όπου μελετήθηκαν τα πέη 15.521 ανδρών.

Το 2016, το μέσο μέγεθος πέους στο Ηνωμένο Βασίλειο ήταν 13,1 εκατοστά, όταν βρίσκεται σε στύση.

Η SKYN ισχυρίζεται, ότι η έρευνα για το 2017 έδειξε, ότι το μέσο μέγεθος του πέους των ανδρών ηλικίας 18-34 ετών είναι εμφανώς μεγαλύτερο, αφού αγγίζει τα 15,49 εκατοστά.

Δυστυχώς, αποδεικνύεται ότι η έρευνα του SKYN είναι ελαττωματική.

Ενώ το προηγούμενο έτος συνεργάστηκε με πραγματικούς ερευνητές, φέτος αποφάσισε να συλλέξει τα αποτελέσματα μόνο μέσω «αυτοεξέτασης» , δηλαδή έβαλε τα αγόρια να το μετρήσουν μόνα τους.

Τα στατιστικά στοιχεία υπολογίστηκαν μέσω μιας ηλεκτρονικής φόρμας, η οποία συμπληρώθηκε από 3.037 σεξουαλικώς ενεργά άτομα.

Σύμφωνα με αυτά τα αποτελέσματα, λοιπόν (εκείνων που μετρήθηκαν μόνοι τους…) υπάρχει σημαντική αύξηση της τάξεως των 2,4 εκατοστών (μέσα σε έναν χρόνο), πράγμα που βέβαια δείχνει ότι οι άνδρες «σχεδόν πάντα καυχιούνται για το πόσο μεγάλο είναι το πέος τους» . Το μέγεθος έχει σημασία!

Το μέγεθος του πέους τείνει να έχει σημασία, ειδικά σε gay εφαρμογές.

Σχεδόν τα 2/3 των ανδρών ρωτούν για το μέγεθος του πέους του άλλου, ενώ ένας τους πέντε gay άνδρες απορρίπτει κάποιον, εξαιτίας του μεγέθους του πέους του, αναφέρει η GMFA.

Σε έρευνα του περιοδικού FS, φαίνεται ότι σχεδόν το 40% των gay ανδρών έχει προβλήματα άγχους, που σχετίζονται με το πέος τους, αλλά είναι επίσης έτοιμοι να κρίνουν τους άλλους.

Η GMFA, ρώτησε ακόμη 566 gay και bi άντρες αν έχουν μοιραστεί φωτογραφίες με το πέος τους με κάποιον άλλο με το 89% να απαντά θετικά, ενώ το 30% δήλωσε ότι δεν θα τους ένοιαζε αν η φωτογραφία αυτή μοιραζόταν και σε άλλους ανθρώπους.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!