Το gay κινηματογραφικό παρελθόν που έχει στοιχιώσει την καριέρα ενός συντηρητικού πολιτικού

21/01/2018

Φαίνεται πως ένα ερωτικό φιλμ έχει στοιχειώσει την καριέρα ενός Ρεπουμπλικάνου υποψηφίου.

Ο Antonio Sabàto έχει ξεκινήσει την εκστρατρία του για το Κογκρέσο των ΗΠΑ με την ελπίδα να νικήσει τη Δημοκρατική Julia Brownley. Ωστόσο, ο αγώνας του αυτός αντιμετωπίζει ένα σημαντικό εμπόδιο.

Antonio Sabato

Αποδεικνύεται ότι ο 45χρονος πρώην ηθοποιός, μπορεί πράγματι να είναι γνωστός σε μερικούς. Έχει δουλέψει ως μοντέλο του Calvin Klein, ενώ έχει εμφανιστεί σε σειρές όπως το “Melrose Place” και το “General Hospital”.

Αλλά η επαγγελματική του σταδιοδρομία φαίνεται πως δεν σταμάτησε εκεί. Στις αρχές της δεκαετίας του 2000, ο Sabato εμφανίστηκε, επίσης, σε μια σειρά ταινιών με gay θεματολογία. Το 2003, εμφανίστηκε γυμνός για την ταινία “Testosterone”.

Στη συνέχεια, το 2005, γύρισε μια σεξουαλική σκηνή με έναν άλλο ηθοποιό στο “Do not Ask, Do not Tel”.

Ο Sabato εμφανίστηκε ακόμη στο εξώφυλλο του περιοδικού OUT το 1996, δίνοντας την εντύπωση ότι θα ήταν ένας μεγάλος υποστηρικτής των LGBT δικαιωμάτων.

Στην πραγματικότητα (και σύμφωνα με τον Queerty), ο πρώην ο Sabato είναι “θερμός υποστηρικτής του Trump που πιστεύει ότι ο Ομπάμα είναι κρυφά μουσουλμάνος και ότι η χριστιανική προσευχή θα πρέπει να απαιτείται σε όλα τα δημόσια σχολεία».

Σχολιάζοντας, πάντως, τις “επιθέσεις” που έχει δεχτεί από τις αντιπάλους του, ο ίδιος έχει δηλώσει: “Έχω κάνει πολλές ταινίες, έχω κάνει πράγματα για τα οποία είμαι περήφανος και πράγματα για τα οποία δεν είμαι. Αυτός είναι ο τρόπος που δουλεύει ο κάθε ηθοποιός.”

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!