Το ρομάντζο του Citizen Cold και του John Constantine στο “Legends Of Tomorrow” της DC

19/01/2018
από

Η χημεία μεταξύ του Matt Ryan και του Wentworth Miller στο “Legends Of Tomorrow” είναι εμφανής σε ένα από τα επόμενα επεισόδια της σειρά της DC.

Κι εκεί που νομίζαμε ότι ο κόσμος της DC δε θα μπορούσε να είναι περισσότερο queer, τα επόμενα επεισόδια του “Legends of Tomorrow” μας διαψεύδουν. Το ρομάντζο μεταξύ του Citizen Cold (Wentworth Miller) και του John Constantine (Matt Ryan) είναι έντονο, χωροχρονικό και μοιραίο.

Πρόκειται για ένα απλό φλέρτ ή είναι η αρχή για ένα bad romance; Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι και τις 12 Φεβρουαρίου για να το ανακαλύψουμε.

Ο Citizen Cold είναι η εκδοχή του Captain Cold σε ένα παράλληλο σύμπαν (όπου και τους δύο υποδύεται ο ανοιχτά gay ηθοποιός Wentworth Miller). Τον γνωρίσαμε στο τετραπλό crossover “Crisis on Earth X” που συμπεριλαμβάνει το “Arrow” , το “Supergirl” , το “Flash” και το “Legends Of Tomorrow” , όπου ο Citizen Cold είναι ανοιχτά gay κι έχει σχέση με τον Ray (Russell Tovey).

Ο Ryan στην αρχή εμφανίστηκε ως ντετέκτιβ στο Constantine το 2014 και στη συνέχεια τον είδαμε στην τρίτη σεζόν του Arrowverse στο “Legends Of Tomorrow” .

Στο κόμικ ο Constantine είναι bi.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!