Υπάρχει ρομαντισμός στο Grindr! Απίστευτο κι όμως αληθινό!

15/01/2018
από

Ένας νεαρός άνδρας από τις Φιλιππίνες έμεινε έκπληκτος, όταν ένας άντρας τον βρήκε στο Grindr… για να του μιλήσει. Όχι για να κάνουν σεξ. Για να μιλήσουν.

“Άρχισε να μου στέλνει μηνύματα τον Αύγουστο” , γράφει ο νεαρός στη Gay Star News:  Ξεκινούσε τις συνομιλίες μας μ’ ένα “καλημέρα!” ή “πώς είσαι;” κι ήταν γοητευτικό.” 

Το όλο σκηνικό έπιασε τον νεαρό απροετοίμαστο. Μέχρι τότε, χρησιμοποιούσε το Grindr για να βρίσκει άτομα για σεξ. Όχι για να κάνει γνωριμίες. Ο τύπος δεν είχε καν φωτογραφίες στην εφαρμογή…

Με αυτόν,” λέει, “δεν μιλούσαμε για σεξ.

Μετά από λίγους μήνες συνομιλίας, συμφώνησαν να συναντηθούν για να δουν μαζί μία ταινία. Ο νεαρός παραδέχεται ότι δεν ήταν ακόμα σίγουρος για τις προθέσεις του παράξενου αυτού τύπου.

«Δε χρειάστηκε πολύς χρόνος για να κρατήσουμε τα χέρια» , θυμάται. “Όποιος μας είδε θα κατάλαβε σίγουρα, ότι είχαμε βγει ραντεβού. Η γλώσσα του σώματος ήταν πολύ προφανής.

Το δείπνο ήταν υπέροχο. Η ταινία ήταν μεγάλη. Η συζήτηση ήταν κι αυτή μεγάλη. Η χημεία επίσης, ήταν μεγάλη. Όλα ήταν υπέροχα. Στο τέλος της βραδιάς, αντάλλαξαν ένα φιλί. Θυμάται την ιδιαίτερη αυτή στιγμή μ’ όλες τις λεπτομέρειες:

Φιληθήκαμε. Αβασάνιστα. Χείλη που βουρτσίζουν τα χείλη του άλλου. Τα μάγουλά μας σιγά-σιγά να τρίβονται μεταξύ τους. Αναπνέει στο λαιμό μου. Κάνει ζέστη. Αλλά ήταν γλυκό. Ήρθε από ένα χώρο βαθιάς λαχτάρας. Αναζωπυρώσαμε, χωρίς να το πάμε πολύ μακριά.”

Και τότε είπαν “καληνύχτα!” .

Παρόλο που συναντήθηκαν μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής, το θέμα του σεξ δεν εμφανίστηκε ούτε μία φορά καθ ‘όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Τέλειο όσο κράτησε, ήταν μια αναζωογόνηση του σώματός μου, της ψυχής μου, της καρδιάς μου” , γράφει ο νεαρός: “Ήταν μια σειρά από καλές στιγμές, που μου επέτρεψαν να νιώθω άνθρωπος και πολύ ουσιαστικά αυτό που είναι ο άνθρωπος.

και καταλήγει:

Θα αφήσω εκείνη τη συγκεκριμένη νύχτα, με αυτόν τον μοναδικό άνθρωπο, να μείνει στη μνήμη μου, έτσι. Συνηθισμένη εξωτερικά, αλλά μαγική εσωτερικά. Τουλάχιστον για μένα.”




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!