Marvel Comics: o Spider-Man ίσως να είναι gay στο μέλλον

10/08/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Μετά τον θάνατο των Superman, Batman, Wolverine και Captain America, ήρθε η σειρά για τον θάνατο του Spider-Man ή αλλιώς Πίτερ Πάρκερ.

Ο διάσημος υπερήρωας σκοτώθηκε στο τεύχος Ιουνίου του Ultimate Spider-Man, από τον Green Goblin, έναν από τους μεγαλύτερους εχθρούς του.

Για να αναπληρώσει την απώλεια του Πίτερ Πάρκερ, η Marvel Comics ανακοίνωσε πως ο νέος Spider-Man θα είναι ένας έφηβος, μισός Λατίνος, μισός Αφροαμερκάνος.

Είναι η πρώτη φορά που ο ήρωας κάτω από την μάσκα δεν είναι λευκός και όπως είπαν άνθρωποι της εταιρίας, η αλλαγή “είναι χαρακτηριστική της σημερινής πολυπολιτισμικότητας της κοινωνίας”.

Το όνομα του νέου Spider-Man θα είναι Μάιλς Μοράλες. Όπως μάλιστα είπε στο Associated Press η σχεδιάστρια του, Σάρα Πιτσέλι, “Ίσως αργά ή γρήγορα, ένας αφροαμερικάνος ή gay ήρωας – ή και τα 2 – να θεωρείται κάτι απόλυτα φυσιολογικό.”

Όσο για τον Πίτερ Πάρκερ, οι πιστοί φίλοι του ήρωα δε χρειάζεται να ανησυχούν. Ο Πίτερ Πάρκερ παραμένει ζωντανός στις σελίδες του παραδοσιακού τίτλου “The Amazing Spider-Man”.

Ο νέος Spider-Man θα είναι ο βασικός ήρωας στο Ultimate Spider-Man, την σειρά που κυκλοφόρησε πριν λίγα χρόνια η Marvel, για να προσελκύσει νέους αναγνώστες, μικρότερων ηλικιών.

Για να δείτε το video, κάντε click εδώ:





ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!