Ο Ricky Martin κι ο Jwan Yosef παντρεύτηκαν μυστικά

12/01/2018
από
HOLLYWOOD, CA - JANUARY 08: Ricky Martin and Jwan Yosef attend the Los Angeles Premiere "The Assassination Of Gianni Versace: American Crime Story" at ArcLight Hollywood on January 8, 2018 in Hollywood, California. (Photo by Jon Kopaloff/FilmMagic)

Δε μπορώ να τον συστήνω ως αρραβωνιαστικό μου” , δήλωσε ο Martin στους δημοσιογράφους: “Είναι ο σύζυγός μου, είναι ο άνθρωπος μου” .

Ο Ricky Martin αποκάλυψε αυτήν την εβδομάδα ότι ο σύντροφός του Jwan Yosef κι ο ίδιος παντρεύτηκαν μυστικά.

Όταν βρέθηκαν στο κόκκινο χαλί για το “FX’s The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story” , ο 46χρονος τραγουδιστής κράτησε τα πράγματα σε χαμηλούς τόνους, λέγοντας απλά στους δημοσιογράφους, ότι με τον σύντροφό του, που είναι αρραβωνιασμένοι από το 2016, αντάλλαξαν όρκους κι ότι είναι πλέον παντρεμένοι.

Μπορεί αυτή η μυστικότητα από την πλευρά του Martin να μην ανταποκρίνεται στα σχέδια για το γάμο, που είχε περιγράψει στο Andy Cohen Live – δηλαδή, ότι ήθελε μια μεγάλη «τριήμερη εκδήλωση» – αλλά το ζευγάρι σχεδιάζει να μια πολυτελή γιορτή αργότερα μέσα στο έτος:

«Θα κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι μέσα σε λίγους μήνες» , πρόσθεσε ακόμη ο Martin. “Θα σας ενημερώσουμε.

Υπάρχει όμως μία ανησυχία: ο Yosef γεννήθηκε στη Συρία, όπου κατοικεί και το μεγαλύτερο μέρος της οικογένειάς του. Το ζεύγος ίσως να δυσκολευτεί να γιορτάσει τον γάμο τους στις Η.Π.Α. λόγω των πολιτικών του Trump που εμποδίζουν τους Σύριους να εισέλθουν στη χώρα. Ο Martin δήλωσε σχετικά μ’ αυτό:

Δε γνωρίζουμε ακόμα πού θα το κάνουμε, στο Λος Άντζελες, στο Πουέρτο Ρίκο ή στη Σουηδία, από όπου προέρχεται ο σύζυγός μου, ή στην Ισπανία, από όπου είμαι εγώ.




Δες και αυτό!