Το σπίτι του στο Λος Άντζελες, στο οποίο ζει με τον αρραβωνιαστικό του και τα δύο του παιδιά, άνοιξε ο Ricky Martin για τις ανάγκες μιας glossy φωτογράφισης.

Ο διάσημος τραγουδιστής πόζαρε μαζί με τον Jwan Yosef και με τους 9χρονους Matteo και Valentino για το περιοδικό Architectural Digest.

Στη συνοδευτική συνέντευξη, ο Σουηδός καλλιτέχνης Jwan, που γεννήθηκε στη Συρία, δήλωσε: «Σκεφτόμασταν να ζούμε στο Λονδίνο ή στη Νέα Υόρκη, αλλά στη συνέχεια αποφασίσαμε να νοικιάσουμε στο Λος Άντζελες για ένα μήνα, για να νιώσουμε την ατμόσφαιρα. Το αγάπησα. Μέχρι το τέλος του μήνα, γνωρίζαμε ότι θέλαμε να είμαστε εδώ».

Το περιοδικό περιγράφει το σπίτι των 3.000 τετραγωνικών μέτρων ως «γαλήνια και μοντέρνα κατοικία». Σχεδιάστηκε από τον βραβευμένο αρχιτέκτονα Gregory Ain για τον ψυχίατρο Fred Feldman και τη σύζυγό του, Elaine, το 1953.

Ο Ricky συγχαίρει τον Jwan για την κομψή εμφάνιση του σπιτιού. «Ο Jwan έχει άψογο γούστο, γι ‘αυτό του δίνω το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης για το πώς είναι το σπίτι».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ