Ποια είναι η στιγμή που ένας bi άνδρας καταλαβαίνει ότι είναι bi;

29/12/2017
από

Ένα thread στο Reddit μας δίνει τις απαντήσεις bi ανδρών, που μοιράζονται τις ιστορίες τους για το πώς κατάλαβαν ότι είναι bi, ή ότι ενδιαφέρονται και για άνδρες.

Το πρώτο post έγινε από έναν χρήστη με το ψευδώνυμο ConfusedRainbow:

Ερώτηση για όλους τους bi άνδρες συντρόφους, ποια ήταν η πρώτη φορά που τελικά καταλάβατε ότι είστε λίγο queer;

Ο 20χρονος bi νεαρός εξηγεί ότι είχε μία τέτοια μοναδική στιγμή συνειδητοποίησης στα 15 του. Το κατάλαβε, λέει όταν “ήθελα απεγνωσμένα να πάρω έναν φίλο μου και να του πετάξω τα μάτια έξω.

Κι άλλοι bi άνδρες ήρθαν στο thread και μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους κι εδώ συγκεντρώσαμε τις αγαπημένες μας:

Πειραματιζόμουν με αγόρια από πολύ μικρή ηλικία. Στο κολέγιο είχα φιληθεί μερικές φορές με άνδρες σε πάρτι. Μου άρεσαν ακόμη και μερικοί διάσημοι άνδρες, χωρίς να αισθάνομαι την ανάγκη να βάζω στο τέλος το σχόλιο “no-homo” . Οπότε, με έναν τρόπο, το ήξερα πάντα, κι ας μην το είχα εκφράσει με λέξεις ήδη από το σχολείο.

Άνδρες χωρίς μπλούζα…όταν βρισκόμουν γύρω τους αισθανόμουν περίεργα. Το ότι μου άρεσαν οι γυναίκες το έκανε ακόμη πιο δύσκολο να το αναγνωρίσω.

Δεν είχα μία μοναδική στιγμή συνειδητοποίησης. Αλλά σταδιακά, όταν στην εφηβεία μου βρισκόμουν γύρω από αγόρια, μπορεί να είχα στύση, κάτι που εκείνη την εποχή θεωρούσα τυχαίο. Οπότε νομίζω ότι πάντα ήμουν bi, αλλά μάλλον τότε δεν ήξερα ότι είχα αυτή τη δυνατότητα.

Όταν στα 18 μου είδα κατά λάθος γυμνό τον συγκάτοικό μου και τον φαντασιωνόμουν.

Όταν έβλεπα σκηνές πορνό με στοματικό σεξ και σταμάτησα να σκέφτομαι ότι είμαι εκείνος που δέχεται την πίπα, αλλά είμαι εκείνος που την κάνει.

Λόγω του Zac Efron στο High School Musical.

Ph: Fred Hayes © Disney Enterprises, Inc. All rights reserved

Παρακολουθώντας τον Chris Pine για βγαίνει από τις θερμές πηγές στο Wonder Woman…. Ξέχασα όλη την υπόλοιπη ταινία κι έπρεπε να τη δω και δεύτερη φορά… Είχα πολλά να σκεφτώ…




Δες και αυτό!