Σοκ στη Νέα Υόρκη για την τετραπλή δολοφονία LGBT οικογένειας

28/12/2017
από

Πολλαπλή δολοφονία τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων στο Τρόι της Νέας Υόρκης. Η αστυνομία βρήκε τις σορούς του ζευγαριού λεσβιών μαζί και των δύο ανήλικων παιδιών τους.

Δε μπορώ να περιγράψω την αγριότητα του ανθρώπου που θα το έκανε αυτό“, δήλωσε ο αρχηγός της Αστυνομίας του Τρόι της Νέας Υόρκης, Τζόν Τέδεσκο.

Οι κάτοικοι του Τρόι, στη Νέα Υόρκη, βρίσκονται σε κατάσταση σοκ μετά το φονικό έγκλημα τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων.

Η αστυνομία βρήκε νεκρή την 36χρονη γυναίκα, την 22χρονη σύντροφό της και τον γιο και την κόρη τους, 11 και 5 ετών αντίστοιχα.

Μετά από 43 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά, δε μπορώ να περιγράψω την αγριότητα του ανθρώπου που θα το έκανε αυτό” , δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας του Τρόι, Τζόν Τέδεσκο, προσθέτοντας ότι: “Δε νομίζω ότι υπάρχει αμφιβολία πως ο άνθρωπος που διέπραξε αυτό το έγκλημα είναι ικανός για οτιδήποτε.

Πρόσθεσε ότι οι δολοφονίες δεν ήταν “τυχαίες πράξεις” , αλλά δε γνωρίζουμε αν σχετίζονταν με τον σεξουαλικό προσανατολισμό των γυναικών.

Μια γειτόνισσα Τζάκι Ρόμπινσον δήλωσε, ότι οι θάνατοι της οικογένειας ήταν «μια απάνθρωπη αμαρτία» που έχει επηρεάσει ολόκληρη την κοινότητα:

Τα παιδιά έχουν υποστεί τραύμα. Πολλοί ενήλικες έχουν επίσης τραυματιστεί, επειδή αυτό το τέρας κυκλοφορεί ακόμα εκεί έξω.

Οι τέσσερις σοροί βρέθηκαν λίγο μετά το μεσημέρι στις 26 Δεκεμβρίου από τον ιδιοκτήτη.

Οι αρχές ελπίζουν ότι οι αυτοψίες θα παράσχουν περισσότερες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένης ακριβώς της στιγμής κατά την οποία πραγματοποιήθηκαν οι δολοφονίες.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!