Νεαρή φωτογράφος απολύθηκε επειδή είναι λεσβία

11/12/2017
από

Έγκυος μητέρα από την Αλαμπάμα απέλυσε νεαρή φωτογράφο, όταν έμαθε ότι είναι λεσβία για να μην επηρεάσει το παιδί της.

Η Faith Grace, φωτογράφος, ανέλαβε τη φωτογράφιση της McKenna, που ήθελε μερικές φωτογραφίες από την εγκυμοσύνης της.

Η McKenna όμως, άλλαξε γνώμη κι έστειλε μήνυμα στην Grace: “Χάζευα στον λογαριασμό σου στο instagram για να δω την δουλειά σου κι είδα που είχες και μία σημαία του pride. Είσαι gay ή έχεις κάποιο μέλος στην οικογένειά σου που είναι gay;

Η 21χρονη φωτογράφος απάντησε: “Κανείς από την οικογένειά μου δεν είναι gay, αλλά είμαι εγώ – γι’ αυτό έχω αυτήν την σημαία στον λογαριασμό μου.

Τότε, η μητερούλα αμέσως απάντησε ότι δεν θέλει πια η Grace να την βγάλει φωτογραφίες, εξαιτίας του σεξουαλικού της προσανατολισμού:

Δε θέλω κανένα gay άτομο να με φωτογραφίζει” , έγραψε και συνέχισε:

Απλά δεν είναι σωστό. Είμαι κατά και το τελευταίο πράγμα που χρειάζομαι είναι να αφήσω το 5χρονο παιδί μου να πιστεύει ότι το να είναι κάποιο άτομο gay είναι οκ/σωστό, δε θέλω να επηρεάζουν το παιδί μου, άνθρωποι όπως εσύ. Λυπάμαι, που πιστεύεις ότι αυτός ο τρόπος ζωής πιστεύεις ότι είναι οκ και επιτρέπεται.

Η Grace έβγαλε ένα screenshot τη συνομιλία τους και την πόσταρε στο Twitter. Έγινε viral σε λιγότερο από 24 ώρες, με 38.000 shares!! Έγραψε:

 

Μία κυρία μου έγραψε να φωτογραφίσω την περίοδο της εγκυμοσύνης της, αλλά μετά αποφάσισε να βρει άλλη φωτογράφο, επειδή είμαι gay. Κάντε RT & share για να δείξουμε στον κόσμο, ότι το μίσος και οι διακρίσεις υπάρχουν ακόμη και ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να σταματήσουν. Μου σκίζει την καρδιά.




Δες και αυτό!