Η πεντάδα του νέου “Queer Eye” έρχεται τον Φεβρουάριο!

11/12/2017
από

Το Netflix ανακοίνωσε ότι το “Queer Eye” επιστρέφει τον Φεβρουάριο, με νέα ομάδα ειδικών και με μοναδικά μυστικά styling.

Πολύ πριν το “queer” γίνει κάτι, που το συναντάς πια σε πολλά προφίλ στα dating apps, 5 υπέροχοι άνδρες πρωταγωνιστούσαν στη σειρά “Queer Eye for the Straight Guy” . Σήμερα, η αγαπημένη σειρά επανέρχεται.

Το Netflix ανακοίνωσε ότι το “Queer Eye” επιστρέφει και φτιάχνει βαλίτσες για να ταξιδέψει από τη Νέα Υόρκη μέχρι και την Ατλάντα και τη Τζόρτζια.

Η νέα πεντάδα θα ταξιδέψει σε καινούργιες περιοχές και κοινότητες, θα “συναντήσει άντρες και γυναίκες από ένα ευρύ κοινωνικό φάσμα και με διαφορετικές πεποιθήσεις, ενώ θα αγγίξει θέματα όπως είναι τα δικαιώματα των LGBTQ ατόμων, μέχρι το πώς να φτιάξει κανείς το καλύτερο guacamole” αναφέρεται στο δελτίο τύπου.

Το καινούργιο γκρουπ ειδικών που θα αντικαταστήσουν τους παλιούς κι αγαπημένους μας Ted, Kyan, Jai, Carson και Thom είναι πανέτοιμοι να γίνουν οι νέοι αγαπημένοι μας πολύτιμοι σύμβουλοι μόδας, περιποίησης, ομορφιάς, γευσιγνωσίας, διακόσμησης, πολιτισμού και γούστου.

Το 1ο επεισόδιο της σεζόν θα βγει τον Φεβρουάριο, αλλά μέχρι τότε πάμε να πάρουμε μία γεύση από τους πέντε νέους μας συμβούλους, που θα μας μάθουν όλα τα μυστικά του στιλ:

Bobby Berk, Διακόσμηση εσωτερικών χώρων


Tan France, Μόδα


Karamo Brown, Κουλτούρα


 Jonathan Van Ness, Grooming


A moment for kitchen towels: A grown man’s safety blanket. As a bebe I cried and snotted all over ’em. As a man-child they sweep up soup, sauces and spills. Oh, blanket, my blanket.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Antoni Porowski (@antoni) στις

Antoni Porowski, Φαγητό & Κρασί


 




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!