Η 1η Λατίνα LGBT ηρωίδα της Μάρβελ στη νέα ταινία animation

08/12/2017
από

H νέα ταινία animation της Μάρβελ με σούπερ ηρωίδες & ήρωες αναμένεται το 2018 με τον τίτλο: “Marvel Rising: Secret Warriors” .

Η ταινία αναμένεται να φιλοξενεί μεγάλο εύρος ηθοποιών και ηρώων, όπως την Kathreen Khavari ως Kamala Khan (Ms. Marvel), την Dove Cameron στο ρόλο της Gwen Stacy (Ghost-Spider), τον Tyler Posey ως Dante Pertuz (Inferno), τον Kamil McFadden ως Rayshaun Lucas (Patriot) και φυσικά την Cierra Ramirez στον ρόλο της America Chávez, την 1η Λατίνα LGBT ηρωίδα της Μάρβελ!

Ο Κορτ Λέιν, ο γενικός διευθυντής της Animation & Family Entertainment της Μάρβελ, υπογράμμισε τη σημασία των διαφορετικών χαρακτήρων σε σχετικό δελτίο τύπου: “Οι χαρακτήρες της Μάρβελ είναι τόσο ρεαλιστικοί, επειδή ζουν στον κόσμο μας και αντιμετωπίζουν τις ίδιες προκλήσεις που με εμάς. Έτσι, είμαι πολύ ενθουσιασμένος που η ταινία “Marvel Rising: Secret Warriors” είναι τόσο συμπεριληπτική, εμπεριέχοντας χαρακτήρες με διαφορετικό υπόβαθρο, ιδιαίτερα ένα σύνολο ισχυρών γυναικών που μπορεί να συνδεθεί με το νέο μας κοινό» .

Πιστεύω ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να πούμε στις νεαρές κοπέλες και τα κορίτσια, ότι έχουν αυτήν την απίστευτη δύναμη μέσα τους” , δήλωσε η Sana Amanat, διευθύντρια της Μάρβελ για την ανάπτυξη περιεχομένου και χαρακτήρων. “Ότι υπάρχουν ηρωίδες εκεί έξω [που] … μπορούν να θαυμάζουν, ειδικά σε αυτές τις εποχές.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2018.




Δες και αυτό!