Mάρθα Στιούαρτ: “Δε διαφοροποιώ έναν gay γάμο από έναν στρέιτ γάμο” 

06/12/2017
από
Αν η εμπειρία της έχει μάθει κάτι στη Mάρθα Στιούαρτ, είναι ότι οι γάμοι μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών δε διαφέρουν από τους γάμους των στρέιτ.

Η γκουρού του lifestyle ήταν μία από τις πρώτες υποστηρίκτριες της ισότητας του γάμου, πολύ πριν γίνει νόμος στις ΗΠΑ το 2015. Το περιοδικό της, “Martha Stewart Weddings” , ήταν ένα από τα πρώτα μέσα στην Αμερική, που παρουσίαζε LGBTQ ζευγάρια, ήδη από το 2009.

Καθώς, το Ανώτατο Δικαστήριο προετοιμάζεται σήμερα να αποφασίσει εάν επιχειρηματίες θα έχουν το δικαίωμα να επικαλούνται τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις, ώστε να αρνούνται τις υπηρεσίες τους σε ζευγάρια του ίδιου φύλου, η Στιούαρτ επαναλαμβάνει την υποστήριξή της για την ισότητα των γάμων.

Δε διαφοροποιώ έναν gay γάμο από έναν στρέιτ γάμο“, δήλωσε η Στιούαρτ, 76 ετών, σε μια συνέντευξή της, Δευτέρα που μας πέρασε:

Απλά δεν τους διαφοροποιώ… Νομίζω ότι είναι γεγονός, ότι όλοι οι άνθρωποι δημιουργούνται ίσοι κι έτσι αντιμετωπίζω όλους τους ανθρώπους, απλά ως ίσους, ολόκληρη τη ζωή μου. [Οι άνθρωποι είναι] ίσοι με κάθε τρόπο, ανεξάρτητα από τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό ή το χρώμα του δέρματός τους ή τη φυλή τους. Ξέρετε, κάθε γάμος είναι ιδιαίτερος για μένα.

Photo by Noam Galai/WireImage

Στην ίδια συνέντευξη, η Στιούαρτ μίλησε ακόμη για την πολύχρονη φιλία της με τον Κέβιν Σάρκει, τον ανώτερο αντιπρόεδροςκαι εκτελεστικό διευθυντή σύνταξης του “Martha Stewart Living Omnimedia” :

Μάλιστα, τον παρουσιάζω παιχνιδιάρικα στους φίλους μου, ως τον gay γιο μου” , δήλωσε στον Κρις Αζοπάρντι του PrideSource. Για το πώς έφτασε ο Σάρκει να αποκτήσει έναν τόσο ιδιαίτερο οικογενειακό τίτλο, αναφέρει: “Έχει εργαστεί [για μένα] 18 χρόνια, γι’ αυτό! Έκανε το δρόμο του!

Διαβάστε την πλήρη συνέντευξή της στο PrideSource.




Δες και αυτό!