Το antivirus αποχαιρετά τον χρόνο που φεύγει με τον πιο “οικογενειακό” τρόπο και καλεί τέσσερις υπερήφανους γονείς να μιλήσουν για το πώς είναι είναι να ζουν ανοιχτά στο πλευρό των ΛΟΑΤΚΙ+ παιδιών τους.

Παράλληλα, μπαίνουμε και εμείς σε εορταστική ατμόσφαιρα με τη βοήθεια πέντε ξεχωριστών προσωπικοτήτων. Η Λένα Κιτσοπούλου, η Γιώτα Νέγκα, η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Χρήστος Δάντης και ο Αλέξανδρος Ευκλείδης μιλούν στο περιοδικό μας και στέλνουν το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα.

Τέλος (επειδή γιορτές έχουμε, πώς να το κάνουμε;), θα βρείτε στις σελίδες μας μοναδικές προτάσεις δώρων για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με τις γνωστές μας στήλες μόδας, πολιτισμού, υγείας κλπ.

Editorial 77

Kαι κάπως έτσι φτάνει στο τέλος της μια ακόμη χρονιά. Ένα συνονθύλευμα στιγμών φιλτραρισμένων κάργα από το ένστικτο αυτοσυντήρησής μας. Χαράς, ή λύπης με όλα τους τα ενδιάμεσα -που να μπορούμε να διαχειριστούμε γιατί αλλιώς δε βλέπουμε τη τύφλα μας-. Και φυσικά με εικόνες για το μέλλον. Και αφού αυτή η μετάβαση που δεν είναι τίποτα άλλο από λίγα δευτερόλεπτα σύμβασης που σχεδόν επιβάλλει την αίσθηση αισιοδοξίας, ας τη χρησιμοποιήσουμε. Και ας βάλουμε επιτέλους ως προτεραιότητα, ατομικά άλλα και συνολικά ως κοινότητα να “μας προσέξουμε” λίγο παραπάνω. Χωρίς εγωισμούς και λοιπές ανοησίες. 2017 out. Ραντεβού στα 15 μας χρόνια.

Γιάννης Παπαγιαννοπουλος