Η Rihanna απαντά για την έλλειψη τρανς γυναικών στη νέα της καμπάνια

03/12/2017
από

Είναι γνωστό πως η Rihanna έχει λανσάρει τη δική της σειρά καλλυντικών, με τίτλο “Fenty Beauty”. Μια καμπάνια που, όπως επισημαίνεται και από τις επίσημες περιγραφές, “έχει ως στόχο να αγκαλιάσει όλο το φάσμα του γυναικείου φύλου”. Κάτι που προσπαθεί να αποτυπώσει και στα αντίστοιχα διαφημιστικά σποτ.

Κάτι με το οποίο δε φάνηκε να συμφωνεί απόλυτα και ένας θαυμαστής της διάσημης τραγουδίστριας και γι΄αυτό αποφάσισε να ενημερώσει την ίδια μέσω του Twitter.

“H καμπάνια Fenty Beauty είναι υπέροχη, την επόμενη που θα γυρίσετε κάτι καλό θα ήταν να προσκαλέσετε και ένα τρανς κορίτσι στην ομάδα”, έγραψε χαρακτηριστικά ο @lbertootero, για να λάβει μια απάντηση από την ίδια τη Rihanna λίγο αργότερα.

«Είχα την ευχαρίστηση να δουλεύω με πολλές ταλαντούχες τρανς γυναίκες καθ’ όλη τη διάρκεια των ετών, αλλά δεν κάνω ειδικά κάστινγκς για τρανς!. Ακριβώς όπως δεν κάνω και κάστινγκς για στρέιτ, μη-τρανς. Σέβομαι όλες τις γυναίκες, και αν είναι τρανς ή όχι δεν είναι δουλειά μου! Πολύ συχνά βλέπω τις εταιρείες να το κάνουν αυτό με τρανς και μαύρες γυναίκες» είπε προσθέτοντας ότι ο διαχωρισμός αυτός είναι θλιβερός. Συνέχισε λέγοντας πως αυτή δεν θα κάνει αυτό που άλλες εταιρείες χρησιμοποιούν ως ένα «βολικό εργαλείο μάρκετινγκ».




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!