Πεζοναύτες στη Βρετανία εξαναγκάστηκαν σε ομαδικό αυνανισμό με gay πορνό, ως καψόνι

30/11/2017
από

Μια ιδιαίτερη υπόθεση είχε να διαχειριστεί, πριν από λίγες μέρες ένα δικαστήριο της Βρετανίας.

Ένα πεζοναύτης του Βρετανικό στρατού κατηγόρησε τους λοχίες του (Danny Foster και Philip Beer) ότι ανάγκαζαν τον ίδιο αλλά και άλλους πεζοναύτες σε ταπεινωτικές ποινές αν δεν ολοκλήρωναν τις αποστολές τους.

Danny Foster
Philip Beer

Όταν, μάλιστα, ο ίδιος με κάποιους άλλους δεν κατάφεραν να φέρουν εις πέρας μια αποστολή “ανάγνωσης χάρτη”, που εσκεμμένα ήταν πολύ δύσκολη, εξαναγκάστηκαν να αυνανιστούν ως ομάδα, βλέποντας gay πορνό. “Το πορνό είχε ως θέμα το στρατό, υπήρχαν και άλλοι που μας παρακολουθούσαν”, κατέθεσε χαρακτηριστικά. “Μας προειδοποίησαν, επίσης, ότι ο τελευταίος που θα τελειώσει θα υποστεί και άλλη τιμωρία. Ένιωσα αηδιασμένος και ταπεινωμένος”.

Όταν το θύμα αρνήθηκε να ακολουθήσει τις οδηγίες, οι ανώτεροί του τον απείλησαν. Στη δίκη δήλωσε, επίσης, ότι υποφέρει από PTSD εξ αιτίας του περιστατικού. “Προσπάθησα να ξεχάσω ότι έγινε αλλά δεν μπορώ”.

Όπως ακούστηκε στο δικαστήριο, τέτοιες ποινές επιβάλλονταν συχνά και για ασήμαντους λόγους – όπως ένας λεκές στη μηχανή του καφέ ή το ραδιόφωνο που κάποιος ξέχασε ανοιχτό.

Οι λοχίες Foster και Beer θα δικαστούν για κακομεταχείριση για κακοποίηση.




Δες και αυτό!