Μουσείο φιλοξενεί έκθεση με θέμα το gay σεξ στις δημόσιες τουαλέτες

30/11/2017

Μεταφερόμαστε στο Βερολίνο και συγκεκριμένα στο Schwules Museum, το οποίο πριν λίγες μέρες εγκαινίασε μια έκθεση με θέμα το gay σεξ στις δημόσιες τουαλέτες.

Η έκθεση με τίτλο “Fenster Zum Klo: Public Toilets, Private Affairs”, φιλοξενεί φωτογραφίες του Taken Martin. Μέσα απ΄αυτές, ο Γάλλος φωτογράφος θέλει να εξερευνήσει τον κόσμο της ανδρικής φαντασίωσης.

Σύμφωνα με την περιγραφή του: “Αυτά τα μέρη όπου οι άνδρες πάνε και έρχονται έχουν αφυπνίσει τη σεξουαλικότητά μου, τις επιθυμίες και την περιέργειά μου. Και είμαι περήφανος γι΄αυτά. Εκεί, έζησα τις πιο απροσδόκητες στιγμές. Δεν ήταν ο παράδεισος, αλλά ούτε και η κόλαση…”

Ο Μartin τονίζει επίσης, ότι οι δημόσιες τουαλέτες για πολλά μέλη της gay κοινότητας “παραμένουν μια πηγή ντροπής και όχι υπερηφάνειας”. Πιστεύει όμως ότι παρέχουν έναν χώρο απόλυτης ελευθερίας.

Τα άτομα που εμφανίζονται στην έκθεση είναι μοντέλα.

Δείτε επίσης

https://avmag.gr/79161/prepi-na-dite-aftes-tis-apithanes-fotografies-agorion-kato-apo-to-nero/

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!