O απόλυτος οδηγός των naked calendars για το 2018

24/11/2017

Βρισκόμαστε μόλις λίγες εβδομάδες πριν μπει το 2018, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να αρχίσουμε να οργανωνόμαστε για το νέο έτος. Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος από ένα ημερολόγιο που και θα μας κρατά ενήμερους για το πρόγραμμά μας, αλλά και θα μας προσφέρει κάποιες στιγμές οπτικής ξεκούρασης.

Θες να μάθεις ποιες είναι οι επιλογές σου;

Παίχτες από 6 gay ομάδες του ράγκμπι στη Μ. Βρετανία ξεγυμνώνονται για να μαζεύουν λεφτά για την ενημέρωση σχετικά με τον καρκίνο του προστάτη.


The Warwick Rowers

Ίσως το πιο γνωστό ημερολόγιο απ΄όλα. Η ομάδα κωπηλασίας του Warwick University “παλεύει” γυμνή για να περιορίσει την ομοφοβία.


Στόχος εδώ είναι να μαζευτούν χρήματα για τη βοήθεια της LGBT κοινότητας στην Τσετεσενία.


Dieux du Stade

Ο “πατέρας” όλων των ομοερωτικών ημερολογιών ξεκίνησε το 2001, με την ομάδα του rugby του Stade Français του Παρισιού. Το ημερολόγιο 2018 Dieux du Stade περιλαμβάνει μια ποικιλία αθλητών από τις ομάδες από όλη την Ευρώπη και πέρα από αυτήν.


Red Hot C*cks

Ο Thomas Knights συνεχίζει την εκστρατεία του για να σβήσει το στιγματισμό των ginger ατόμων. Το πιο πρόσφατο ημερολόγιό του “Red Hot” στοχεύει επίσης και στην ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο των όρχεων.


Heartthrobs And Hounds

Ο Mike Ruiz ενώνει τα μοντέλα γυμναστικής με τα αξιολάτρευτα κατοικίδια που χρειάζονται σπίτια για το ημερολόγιο του Heartthrobs και Hounds.


Hot Dudes Reading

Οι δημιουργοί του “Hot Dudes Reading” κάνουν τις αγαπημένες τους φωτογραφίες σε ένα ημερολόγιο για το 2018.


FDNY Heroes

Οι γενναίοι/ες του πυροσβεστικού τμήματος της Νέας Υόρκης παρουσιάζουν δύο ξεχωριστά ημερολόγια 2018, με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν στο Ίδρυμα FDNY, το οποίο προωθεί την πυρασφάλεια και παρέχει επαγγελματική κατάρτιση και εκπαίδευση για τα μέλη του FDNY.


The NYC Taxi Drivers Calendar

Από του πυροσβέστες της Νέας Υόρκης στους ταξιτζήδες (αμέ).


Bare Chest Calendar

Για περισσότερα από 30 χρόνια, οι άνδρες του Bay Area έχουν αγωνίζονται γυμνόστηθοι για να εμφανιστούν στο ημερολόγιο Bare Chest, το οποίο συγκεντρώνει χρήματα για το Ταμείο Έκτακτης Ανάγκης για AIDS του Σαν Φρανσίσκο.


MerB’ys

Οι γοργόνοι αυτοί μαζεύουν λεφτά για την ψυχική υγεία. Τα χρήματα πηαίνουν στο Spirit Horse NL, ένας οργανισμό που προσφέρει υποστήριξη σε άτομα με προβλήματα ψυχικής υγείας μέσω θεραπευτικής αλληλεπίδρασης με άλογα.


Orthodox Calendar

Tο ημερολόγιο με τις σκοτεινές και σέξι – στα όρια του πορνό – ορθόδοξες απεικονίσεις. Τα τελευταία χρόνια, οι φωτογραφίες του «Orthodox Calendar», έχουν προκαλέσει, διασκεδάσει, ερεθίσει αλλά και εκνευρίσει. Η φετινή εορταστική έκδοση κυκλοφορεί με ένα άλμπουμ με μια ειδική επιλογή από τις καλύτερες φωτογραφίες, καθώς και με μια ξεχωριστή διαγαλαξιακή φωτογράφιση από τη Sherry Vine.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!