Σταματήστε να με ρωτάτε αν είμαι τοπ ή μπότομ – το πρωκτικό σεξ δεν είναι για όλους

22/11/2017
από
Στον σημερινό κόσμο φαίνεται να υπάρχουν παντού δίπολα. Και στην ανδρική gay κοινότητα κανένα δίπολο δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο αυτό του “τοπ και του μπότομ”. Ο Υουtuber Bradley Birkholz εξηγεί για ποιον λόγο αυτή η διάκριση πρέπει να σταματήσει …

Όπως όλοι, όταν έκανα το πρώτο μου coming out ως gay, άρχισα να προβληματίζομαι σχετικά με τον δικό μου ρόλο στον κόσμο του -πρωκτικού- σεξ. Μου φαινόταν ωραίο, εύκολο και δελεαστικό. Αλλά όπως οι περισσότεροι gay άνδρες, έτσι και εγώ έμαθα για αυτή τη μαγική πράξη μέσα από τον κόσμο του πορνό. 

Είχα μάθει ότι ο μοναδικός τρόπος για να χάσω την gay παρθενιά μου ήταν μέσω της διείσδυσης (ως τοπ ή μπότομ). Μάλιστα, για τους περισσότερους έπρεπε να κάνω και τα δύο. 

Έτσι, όντας φρέσκος στον χώρο, ανυπομονούσα να χρησιμοποιήσω την “πίσω πόρτα”. Αλλά όπως συμβαίνει στα περισσότερα φρέσκα άτομα στον κόσμο του σεξ, έμαθα με τον δύσκολο τρόπο. Το πρωκτικό σεξ δεν είχε πλάκα δεν ήταν εύκολο και φυσικά δεν ήταν όπως το είχα δει στο PornHub. Αντίθετα, έμαθα πως μπορεί να είναι επίπονο, περίεργο και “ακατάστατο”.

“Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν μου άρεσε το πρωκτικό σεξ…”

Όταν είσαι ένας ενεργός σεξουαλικά gay άνδρας, υπάρχει η “απαίτηση” να σ΄αρέσει το πρωκτικό σεξ. Γι΄αυτό και κάθε φορά που συναντιέσαι με έναν άλλο gay άνδρα υπάρχει σχεδόν πάντα η σκέψη να πραγματοποιηθεί αυτή η προσδοκία. Και όταν συμβαίνει, κάθε φορά δέχεσαι την ίδια ερώτηση. “Ποιος ρόλος σ΄αρέσει;”. Ακόμα και η απάντηση του versatile δεν μου ταίριαζε ποτέ. Η αλήθεια είναι, όμως, ότι ποτέ δεν μου άρεσε το πρωκτικό σεξ. 

Καθώς εξερευνούσα τη σεξουαλικότητά μου, άρχισα να ανακαλύπτω έναν κόσμο του σεξ που ξεπερνούσε το βασίλειο της πρωκτικής διείσδυσης. Και απ΄ότι φάνηκε στην πορεία δεν ήμουν ο μόνος που αναζητούσε μια μη διεισδυτική σεξουαλική εμπειρία.

Ανακάλυψα μέσα από ένα σχετικό μπλογκ, ότι αυτοί οι άνδρες (όπως και εγώ) ονομάζονται “sides”. Σ΄αυτούς τους άνδρες δεν αρέσει το πρωκτικό σεξ ή τουλάχιστον δεν το θεωρούν απαραίτητο. 

https://avmag.gr/81807/gay-sex-choris-diisdysi-epektinontas-ta-stena-oria-tou-sex/

“Ξεχάστε πια τη διάκριση Τοπ ή Μπότομ”

Αν δεν έχετε αποφασίσει τον ρόλο σας στο σεξ, να ξέρετε πώς πιθανότατα υπάρχει κάποιος που έχει αποφασίσει για εσάς. Μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν πολλοί που λειτουργούν στερεοτυπικά και αν σε θεωρούν θηλυπρεπή σε ορίζουν ως μπότομ ή το αντίθετο. 

Αλλά πέρα από τον κόσμο των κενών στερεοτύπων και των απλοϊκών, κομπλεξικών απόψεων, η όμορφη σεξουαλικότητα υπάρχει και μέσα από άτομα σαν κι εμένα. Άτομα που αντιλαμβάνονται ότι η απαίτηση για πρωκτικό σεξ μπορεί να είναι μια απαίτηση ενός στερεοτυπικού gay know -how.

Για μένα, το άγχος του αν είμαι σεξουαλικά συμβατός ή όχι με αυτό το χαριτωμένο αγόρι από τη λέσχη δεν έχει πια σημασία.

Και φυσικά δεν τα έχω με το πρωκτικό σεξ. Ξέρω ότι για πολλούς είναι υπέροχο. 

Αλλά το μήνυμά μου είναι πως δε χρειάζεται να αισθάνεσαι καταπιεσμένος στο να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις του gay σεξ που έχεις μάθει από το πορνό. 

Ακολουθήστε τον Bradley Birkholz στο YouTube




Δες και αυτό!