Οι άνδρες που προσδιορίζονται ως “κυρίως straight” γιατί ο όρος “bisexual” τους ακούγεται “πολύ gay”

20/11/2017
από

“Κυρίως Straight” δηλώνουν οι περισσότεροι άνδρες που πειραματίζονται σεξουαλικά με άτομα του ίδιου φύλου, αφού θεωρούν τον όρο bisexual “πολύ gay”.

Αυτό τουλάχιστον δείχνει η έρευνα ενός ψυχολόγου, Ritch C. Savin-Williams, στο Cornell University, τα αποτελέσματα της οποία θα δημοσιευτούν στο βιβλίο Mostly Straight: Sexual Fluidity Among Gay Men which is explores this new phenomenon.

Σε ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Time, o Savin-Williams έγραψε: “Για τους σεξουαλικά ρευστούς άνδρες, αυτό είναι παράδοξο. Πώς γίνεται να είναι straight; Παρόλ΄αυτά, οι περισσότεροι νέοι άνδρες περιγράφουν τον εαυτός τους ως “κυρίως straight”.

Σύμφωνα με την έρευνα, τα 3/4 των ανδρών που συμμετείχαν περιέγραψαν τον εαυτό τους ως “κυρίως straight”, με τη δικαιολογία ότι οι άλλοι όροι τους χαρακτήριζαν ως gay.

“Οι περισσότεροι straight άνδρες στην εποχή μας εκπροσωπούν μια νέα τάση νέων ανδρών, οι οποίοι αισθάνονται ασφαλείς με την ετεροφυλοφιλία τους αλλά δεν έχουν πρόβλημα να βιώσουν και άλλες πιθανές εμπειρίες. Ίσως με έναν φίλο. Να λάβουν μέρος σε έναν ομαδικό αυνανισμό ή να δεχθούν στοματικό σεξ από έναν ελκυστικό άντρα που μόλις γνώρισαν…”




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!