Τζέικ Σιρς: “Αν το μόνο που προσφέρετε είναι το σώμα σας τότε f **k off”

09/11/2017
από

Ο πρώην frontman των Scissor Sisters θέλει οι gay άνδρες να καταλάβουν, ότι έχουν να προσφέρουν πολλά περισσότερα από το σώμα τους.

Ο Τζέικ Σιρς ισχυρίζεται ότι οι gay άνδρες βασίζονται πάρα πολύ στο σώμα τους.

Ο Σιρς, ο οποίος ετοιμάζει το πρώτο solo δίσκο του στις αρχές του επόμενου έτους, αποτελεί το κεντρικό θέμα του Attitude για την αρρενωπότητα. Οι απόψεις του δεν είναι άγνωστες προς το gay αντρικό κοινό, αλλά θέλει οι νεότεροι να καταλάβουν μια και καλή, ότι η ζωή τους δεν πρέπει να περιστρέφεται γύρω από την προσπάθεια να γίνουν πιο ελκυστικοί στους άλλους άνδρες.

Στο νέο τεύχος, ο Τζέικ μιλά για τον κόσμο των κοινωνικών μέσων μαζικής δικτύωσης και τον αρνητικό αντίκτυπο, που πιστεύει ότι είχαν για τους gay άνδρες, καθώς και για τη σχέση τους με την αυτοεκτίμησή τους.

Δίνουμε αξία σε πραγματικά χαζά σκατά. Αν το μόνο που προσφέρετε στον κόσμο είναι το σώμα σας στο Instagram, τότε τσεκάρετε τον εαυτό σας και f*ck off” , επιμένει ο τραγουδιστής.

Αν [πέρα απ’ αυτό] είστε κι ένας έξυπνος άνθρωπος και έχετε να προσφέρετε σε μία συζήτηση, τότε οκ. Αν όμως δεν έχετε τίποτα άλλο να πείτε, ήρθε η ώρα να κάνετε έναν αυτοέλεγχο.

Είμαι μέσα για λίγη σάρκα. Αλλά αν αυτό είστε και μόνον αυτό, τότε θα πρέπει να ελέγξετε τη συνταγή σας” , προσθέτει ο Τζέικ.

Σε άλλο σημείο του τεύχους, ο Τζέικ μιλά για τα πάντα, από το πώς είναι να δουλεύει ως go-go dancer και για την εμπειρία του σχετικά με το bottom shaming.




Δες και αυτό!