Ο gay δάσκαλος που ντύθηκε Spiderman κι έγινε viral

06/11/2017
από

Η στολή του Spiderman, έπεσε λίγο στενή στο δάσκαλο, οπότε καλύφθηκε για τη γιορτή του σχολείου.

Όταν ένας gay δάσκαλος από την Ινδιάνα ντύθηκε Spiderman κι ανέβασε μία φωτογραφία του στο twitter δεν περίμενε ότι θα προκληθεί τόσος ντόρος κι ότι το tweet του θα γινόταν viral.

Ο δάσκαλος Γουίλιαμς, δήλωσε στο GSN ότι δεν περίμενε ότι θα είχε τόση μεγάλη απήχηση στον κόσμο μία φωτογραφία μ’ ένα κοστούμι ενός σούπερ ήρωα.

Σήμερα είναι 26 ετών κι όπως μας λέει, ντύνεται κάθε χρόνο για τη γιορτή του σχολείου.

Οι μαθητές μου ψηφίζουν για το κοστούμι που θέλουν να βάλω κι εγώ ντύνομαι ανάλογα για το Halloween party της τάξης. Φέτος διάλεξαν τον Spider-Man.

Για όσους από εσάς ανησυχείτε για το θέαμα που θα έβλεπαν τα παιδιά στην τάξη, μέσα από την κολλητή στολή να διαγράφεται, μην ανησυχείτε, γιατί ο δάσκαλος φρόντισε γι’ αυτό. Φόρεσε μία φόρμα στο κάτω μέρος.

Σίγουρα ήξερα ότι θα υπήρχαν κάποιοι άνθρωποι που θα το ανέφεραν. Αλλά έμεινα σίγουρα έκπληκτος που είδα ότι η πλειοψηφία νόμιζε ότι φόρεσα το κοστούμι έτσι όπως είναι σκέτο μπροστά στην τάξη μου στο σχολείο. Δεν το έκανα!

Ο Γουίλιαμς είναι ανοιχτά gay σε κάθε πτυχή της ζωής του. Στην τάξη μάλιστα, έχει μια φωτογραφία του συζύγου του στον τοίχο.

«Οι μαθητές μου είναι μικροί, έτσι δεν αντιλαμβάνονται πραγματικά διαφορετικές δυναμικές στον γάμο. Απλώς τους λέω “Στην οικογένειά μου υπάρχουν δύο μπαμπάδες.” Κι έρχεται μία ομαλοποίηση. Θέλω οι μαθητές μου να γνωρίζουν ότι όλες οι οικογένειες διαμορφώνονται διαφορετικά. Αυτό βοηθά στην καλλιέργεια της ανεκτικότητας και της κατανόησης» .




Δες και αυτό!