“Πείτε στη μητέρα μου ότι την αγαπώ»: Τα τελευταία λόγια ενός 19χρονου πριν κρεμαστεί

03/11/2017
από

Ο 19χρονος Χάρι Κορμπέτ από το Hordle της κομητείας Hampshire, βρέθηκε κρεμασμένος σε κρουαζιερόπλοιο τον Μάιο.

Ο νεαρός βρισκόταν σε ταξίδι με τους φίλους του. Ταξίδευαν στη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία πριν επιβιβαστούν για τη Νοτιοανατολική Ασία. Όμως, βρέθηκε νεκρός στο Βιετνάμ, από όπου περνούσαν.

Σύμφωνα με τον φίλο του Κόρβεττ Μαρκ Κάτλει-Ντέι του είχε πει ότι ήταν καταθλιπτικός και υπέφερε από διπολική διαταραχή: “Μου είπε ότι είναι bi κι ότι έπασχε από κατάθλιψη και διπολική διαταραχή.

Ένας άλλος φίλος του, ο Ρούφους Ράιτ, δήλωσε ότι ο Κορμπέτ άρχισε να γίνεται πιο «επιθετικός» και ζήτησε από τους φίλους του να «πείτε στη μητέρα μου ότι την αγαπώ» κι έφυγε.

«Μετά από περίπου 10 λεπτά, σκέφτηκα ότι θα ήταν καλή ιδέα να τον ελέγξω. Δεν τον εντόπισα αμέσως. Κοιτούσα προς τις ξαπλώστρες [στο κατάστρωμα]. Μετά, κοίταξα ψηλά και είδα μια φιγούρα εκεί» , δήλωσε ο Ράιτ στη The Sun.

O Κορμπέτ κρεμάστηκε και πέθανε από πνιγμό, αλλά τα αποδεικτικά στοιχεία «δεν εξηγούν αν είχε την πρόθεση να αυτοκτονήσει» .

Ο Κορμπέτ πήγαινε στο King’s Bruton: «Τον σέβονταν και τον θαύμαζαν όλοι όσοι τον γνώριζαν» , δήλωσε ο διευθυντής της σχολής Ίαν Γουίλμσαρστ. Σχεδίαζε να σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο του Σουάνσι.

Το King’s Bruton σκοπεύει να δημιουργήσει ένα μνημείο για τον Κορμπέτ.

Ο διευθυντής δήλωσε: «Συνεργαζόμαστε με τους γονείς του Χάρι για να δημιουργήσουμε ένα μνημείο για να γιορτάσουμε τη ζωή του Χάρι και την εξαιρετική του συμβολή στον King’s Bruton» .




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!