Δεύτερη καταγγελία σε βάρος του Κέβιν Σπέισι

01/11/2017
από

Ο σκηνοθέτης Τόνι Μοντάνα είναι ο δεύτερος άνθρωπος που κατηγορεί τον Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική παρενόχληση, μετά την αποκάλυψη επίθεσης στον 14χρονο τότε ηθοποιό Άντονι Ραππ, 30 χρόνια πριν.

Η νέα αυτή καταγγελία αφορά σε περιστατικό που συνέβη στο Λος Άντζελες στο κλαμπ Κορονέτ το 2003. Ο σκηνοθέτης εκείνη την εποχή ήταν γύρω στα 30. Αποφάσισε να αποκαλύψει σήμερα το περιστατικό που έζησε, μετά την καταγγελία του Άντονι Ραπ για την επίθεση που υπέστη σεξουαλικά το 1986, όταν ήταν μόλις 14 χρονών από τον ίδιο άνθρωπο.

Περιγράφει στιγμή προς στιγμή τον, ομολογουμένως, επιθετικό τρόπο που ο Κέβιν Σπέισι του την έπεσε εκείνο το βράδυ:

Κατευθυνόμουν στο μπαρ για να πάρω ένα ποτό. Τότε ο Κέβιν Σπέισι ήρθε προς το μέρος μου και πέρασε το χέρι του γύρω μου λέγοντάς μου να τον ακολουθήσω. Ήθελε να φύγουμε από το κλαμπ μαζί. Έπειτα μου χούφτωσε τον καβάλο με δύναμη. Γράπωσε όλο το πακέτο!

Ο Μοντάνα θυμάται ότι ο Σπέισι ήταν μεθυσμένος και μάλιστα του δήλωσε στο Radar Online ότι του είπε χαρακτηριστικά: “Αυτό υποδηλώνει ιδιοκτησία” , αναφερόμενος στην χειρονομία του, οπότε ο Μοντάνα “απάντησε” γυρίζοντας τον αντίχειρα του Σπέισι για να τον αναγκάσει να το απομακρύνει. Βέβαια, ο Σπέισι δεν το έβαλε κάτω και τον ακολούθησε μέχρι τις τουαλέτες, όπου ο σκηνοθέτης δηλώνει ότι έσπρωξε τον Σπέισι και τον έβγαλε έξω.

Από τότε δεν ξανασυναντήθηκαν. Ο Μοντάνα εξομογολείται από ότι: “Δεν μίλησα ποτέ σε κανέναν γι’ αυτό, παρά μόνο στον ψυχολόγο μου” . Αναφέρει ότι υπέφερε από μετατραυματικό στρες για τουλάχιστον έξι μήνες μετά το περιστατικό και είχε σύνδρομο καταδίωξης.




Δες και αυτό!