5 ακραία ομοφοβικά/τρανσφοβικά εγκλήματα που μοιάζουν απίστευτα

31/10/2017

Δυστυχώς o κόσμος παραμένει ένας τρομακτικό μέρος για την παγκόσμια LGBT+ κοινότητα. Οι ειδήσεις που θα διαβάσετε το αποδεικνύουν περίτρανα.

Μητέρα ομολογεί τη δολοφονία του gay γιου της- έκαψε μέχρι και το πτώμα του

Τη δολοφονία του gay γιου της ομολόγησε μια γυναίκα από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Η ίδια τον μαχαίρωσε αρκετές φορές ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να κάψει το άψυχο σώμα του. Ο λόγος για την Tatiana Lozano Pereira (32 ετών), που κατηγορείται ότι λίγο μετά τα Χριστούγεννα δολοφόνησε τον 16χρονο γιο της, επειδή ήταν gay. Πρόθεση της μητέρας του (σύμφωνα με την απολογία της) ήταν να του δώσει ένα μάθημα.


Πατέρας βιάζει τη λεσβία κόρη του για να της δείξει ότι το σεξ με τους άνδρες είναι καλύτερο

Τη λεσβία κόρη του βίασε ένας πατέρας από τη Μ. Βρετανία για να της αποδείξει ότι το σεξ με τους άνδρες είναι καλύτερο. Το 16χρονο κορίτσι, στα πλαίσια της δίκης στο δικαστήριο Warwick Crown, δήλωσε ότι είπε στον πατέρα του «ότι παλεύει με την ταυτότητα του», όταν συνέβη το περιστατικό. Ο 54χρονος άνδρας τότε αντέδρασε πολύ άσχημα. Ανακοινώνοντας την απόφαση, ο δικαστής Andrew Lockhart απευθύνθηκε στον κατηγορούμενο, λέγοντας: «Ως 16χρονο κορίτσι συνειδητοποίησε ότι είναι gay, παλεύοντας με την ταυτότητά τoυ, όπως αρκετά άτομα κάνουν σ΄αυτή την ηλικία. Αποφάσισε να στο πει. Αντέδρασες δείχνοντας τον πραγματικό κι ανεξέλεγκτο θυμό σου και αποφάσισες να την βιάσεις για να της δείξεις ότι είναι καλύτερα να κάνει σεξ με άνδρες, παρά με γυναίκες. 


Δολοφόνησε τον γιο του επειδή ήταν gay και σκότωσε τη γυναίκα του για να έχει άλλοθι

Το άτυχο θύμα

Για τη δολοφονία του -gay- γιου του αλλά και της γυναίκας του καταδικάστηκε ένας 70χρονος άνδρας από το Λος Άντζελες. Η αιτία της δολοφονίας ήταν η σεξουαλικότητα του γιου του. Όταν τον ανάγκασαν να μιλήσει, ο Ιssa παραδέχτηκε το έγκλημα του, λέγοντας πως σκότωσε τη γυναίκα του για να κατηγορήσει τον γιο του και να έχει το τέλειο άλλοθι.


Βασάνισε και σκότωσε τον 8χρονο γιο της φίλης του επειδή πίστευε πως ήταν gay

Ήταν το 2013 όταν αυτή η ιστορία συγκλόνισε τις ΗΠΑ, αφού έδειχνε με τον πιο σκληρό τρόπο μέχρι που μπορεί να φτάσει η ομοφοβία ενός ανθρώπου. Σήμερα, η υπόθεση έρχεται πάλι στα δικαστήρια αφήνοντας έκπληκτους όσους έρχονται σε επαφή μαζί της. Ο 37χρονος Ισαούρο Αγκούιρε βασάνιζε τον 8χρονο γιο (Γκάμπριελ) της φίλης του Περλ Φερνάντεζ επειδή πίστευε ότι ήταν ομοφυλόφιλος. Έφτασε, μάλιστα, σε σημείο να τον σκοτώσει. Και όλα αυτά σε συνεννόηση με τη μητέρα του άτυχου Γκάμπριελ.


Μαχαίρωσε τον αδερφό του επειδή ήταν gay πριν σκορπίσει τον θάνατο στη Μελβούρνη

O ελληνικής καταγωγής Jimmy Gargasoulas (Δημήτριος Γαργασούλας) είναι ο άνδρας, ο οποίος- σύμφωνα με τις πληροφορίες της Daily Mail- έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε πεζούς στο κέντρο της Μελβούρνης, σκοτώνοντας 4 και τραυματίζοντας άλλους 15 τον περασμένο Ιανουάριο. Ο δράστης, πριν ξεκινήσει την επίθεση στη Μελβούρνη, είχε προσπαθήσει να μαχαιρώσει τον αδελφό του σε προάστιο της πόλης. Σύμφωνα με ισχυρισμούς της μητέρας του (Emily Gargasoulas), o Jimmy τσακώθηκε με τον αδερφό του Angelo επειδή ήταν gay, κάποιες ώρες πριν την επίθεση. Έφτασε σε σημείο μάλιστα να τον μαχαιρώσει αρκετές φορές.




Δες και αυτό!