19 εξομολογήσεις για τον 1ο οργασμό που μας κάνουν να κοκκινίζουμε

27/10/2017
από
Εσείς θυμάστε τον 1ο σας οργασμό; Την πρώτη-πρώτη φορά που αισθανθήκατε αυτήν τη μοναδική ευφορία κι ανακούφιση;
Το Buzzfeed ζήτησε από το κοινό να μοιραστεί την εμπειρία του 1ου οργασμού.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας, φύλου και σεξουαλικού προσανατολισμού ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, ξεπέρασαν την αμηχανία τους και μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους.

Εδώ κρατήσαμε για εσάς μερικές από τις απαντήσεις:


1. Η θεϊκή παρέμβαση
γυναίκα 18 ετών, bi

Όταν ήμουν 12 χρονών έπρεπε να μείνω για ένα μήνα στο κρεβάτι, μετά από μία επέμβαση στη μέση μου. Έμενα με τη γιαγιά μου, που είχε μόνο τη Βίβλο να μου δώσει για να περνάω την ώρα μου, το οποίο όπως καταλαβαίνετε, δεν υπήρχε περίπτωση να μου κρατήσει το ενδιαφέρον. Όμως η γιαγιά, ήταν μέλος της τοπικής εκκλησίας, οπότε οι γυναίκες του ναού μου έκαναν δώρο έναν φορητό υπολογιστή. Τότε ήταν που έψαξα διάφορα πράγματα στο ίντερνετ και ανακάλυψα τι είναι η κλειτορίδα. Σας ευχαριστώ πολύ καλές μου κυρίες! Αμήν!

2. Κάτι πολύ απλό
άνδρας, 23 ετών, gay
Ο 1ος μου οργασμός; Ήμουν γύρω στα 12 και ήταν αργά το βράδυ. Έξυσα τα μπαλάκια μου, ανέβηκα και λίγο πιο πάνω και βου αλά! Έγινα άνδρας!


3. Η παράξενη έκρηξη
γυναίκα, 28, στρέιτ
Στην εφηβεία μου έκανα κάποιες σκέψεις, όταν ξάπλωνα το βράδυ στο κρεβάτι. Αισθανόμουν ότι κάτι παράξενο συνέβαινε εκεί κάτω και αναρωτιόμουν τι θα γινόταν αν το άγγιζα. Το έκανα και ένιωσα αμέσως μία έκρηξη. Ειλικρινά, δεν είχα ιδέα τι είχε γίνει εκείνη τη στιγμή, σχεδόν φρίκαρα. Όταν πια εξοικειώθηκα με το σώμα μου και τους οργασμούς μου, ήταν απλά παράδεισος.


4. Η απολαυστική προπόνηση
γυναίκα, 18 ετών, bi

Ο 1ος μου οργασμός συνέβη, πριν από 4 χρόνια, κατά την προπόνηση μπάσκετ. Πριν από κάθε προπόνηση κάναμε 50 λεπτά ζέσταμα, με τρέξιμο γύρω από το γήπεδο. Άρχισα να έχω μία ζεστή και ανατριχιαστική αίσθηση ανάμεσα στα πόδια μου, οπότε άρχισα να τρέχω πιο γρήγορα, γιατί η αίσθηση ήταν τέλεια και δεν ήθελα να την χάσω. Συνέχισα, μέχρι που έγινε το μπαμ. Ήθελα να ουρλιάξω, αλλά κρατήθηκα βέβαια, μην καταλάβει κανείς τίποτα. Από τότε εξακολουθώ να έχω οργασμούς κατά την προπόνηση, αλλά βέβαια δεν συγκρίνονται με αυτούς που απολαμβάνω κατά τη συνουσία.


5. Η απρόσμενη παράκαμψη
γυναίκα, 38 ετών, bi
Πρέπει να ήμουν περίπου 10 ετών, όταν ξάπλωσα στο τροχόσπιτο για να πάρω έναν υπνάκο. Οι ελαφριές δονήσεις από την κίνηση του οχήματος είχαν πολύ ωραία αίσθηση και θυμάμαι να προσπαθώ να συγχρονίσω την κίνηση του σώματός μου με τις κινήσεις του τροχόσπιτου, όταν ξαφνικά είχα οργασμό. Βέβαια, δεν είχα ιδέα τι είχε συμβεί.


6. Η εκσταντική ανάβαση
γυναίκα, 16 ετών, bi
Ήμουν 7 ετών, όταν ανέβηκα σε έναν πολύ ψηλό στύλο, ο οποίος πίεζε την κλειτορίδα μου, οπότε όταν έφτασα στην κορυφή, ήρθα σε κλειτοριδικό οργασμό. Κουνιόμουν τόσο έντονα, που σχεδόν τραυματίστηκα. Δεν έχω καταφέρει να νιώσω κάτι τόσο έντονο μέχρι τώρα. RIP.


7. Η ανακάλυψη του “μόνη στο σπίτι”
γυναικά, 19 ετών, bi
Ήμουν περίπου 11 ή 12 ετών και ανακάλυψα το πορνό, όταν δεν ήταν κανείς στο σπίτι. Δεν είχα ιδέα τι κάνω, αλλά έκατσα πίσω στον καναπέ μπροστά από την τηλεόραση, αυνανίστηκα και σε ένα δευτερόλεπτο τελείωσα. Τρομοκρατήθηκα, νόμιζα ότι είχε συμβεί κάτι τρομερό και σταμάτησα επί τόπου. Νόμιζα ότι κάτι πήγαινε στραβά με μένα και οι γονείς μου έπρεπε να το ξέρουν.


8. Το “ατύχημα” στον αγώνα

Άνδρας, 23 ετών, gay
Κάναμε ρέστλιγκ με έναν φίλο μου όταν…οκυπήρξε έντονη τριβή, οπότε κατέληξε στην έκπληξη που φαντάζεστε. Δεν μου είχα συμβεί ξανά στο παρελθόν να τελειώσω.

9. Η φιλική πρόκληση
γυναίκα, 18, στρέιτ
Μια μέρα, μία από τις φίλες μου με προκάλεσε να τρίψω το αιδοίο μου. Δεν το έκανα, αλλά όταν έφυγε, ήμουν περίεργη. Κατέβασα το παντελόνι και το εσώρουχό μου και άρχισα να το κάνω. Συνέχισα να το κάνω, μέχρι που ένιωσα αυτή την περίεργη, αλλά εκπληκτική αίσθηση. Αμέσως μετά, νόμιζα ότι είχα κάνει κάτι λάθος. Αλλά το αισθανόμουν τόσο σωστό.


10. Το διαφωτιστικό διάβασμα
γυναίκα, 18 ετών, λέσβια
Ως έφηβη μου άρεσε να διαβάζω σέξι fanfiction, μου άρεσε η αίσθηση που μου προκαλούσε. Τελικά, μετά από μία μικρή έρευνα, άρχισα να αγγίζω τον εαυτό μου όταν διάβαζα ένα αγαπημένο μου απόσπασμα. Ντρέπομαι, τώρα που το σκέφτομαι.


11. Το πιο cool παιχνίδι
γυναίκα, 24 ετών, bi
Ήμουν 9 ή 10 ετών. Βρήκα ένα δονητή για μασάζ στο σπίτι και σκέφτηκα, για να δούμε, γιατί να μην προσπαθήσω να το βάλω εδώ;” Δεν είχα ιδέα τι είναι ο οργασμός, αλλά εκείνη την ημέρα σίγουρα είχα έναν. Θυμάμαι ότι σκεφτόμουν ότι ήταν το πιο cool πράγμα που είχα κάνει ποτέ και πως είχα ανακαλύψει κάτι εκπληκτικό. Το κράτησα μέχρι το κολέγιο, όταν τελικά σταμάτησε να δουλεύει.


12. Το πρακτικό πινέλο
γυναίκα, 46 ετών, στρέιτ
Έβαζα ένα μικρό πινέλο ανάμεσα στα πόδια μου, έπειτα θα περνούσα από το αριστερό μου πόδι μετά από το δεξί και η πίεση μου προκαλούσε οργασμό. Μου άρεσε η αίσθηση, αλλά ήμουν αρκετά νέα και δεν ήξερα τι έκανα. Απλά ήξερα ότι μου άρεσε και το έκανα κάθε φορά που οι γονείς μου δεν ήταν σπίτι.


13. Το ντουζ υπό πίεση
γυναίκα, 18 ετών, στρέιτ
Ήμουν 14 χρονών κι είχα διαβάσει τόσα πολλά στο Cosmo για τον αυνανισμό κι ήξερα ότι απλά έπρεπε να το δοκιμάσω. Δοκίμασα μόνο με τα δάχτυλα, αλλά δεν το έκανα στο σωστό σημείο, γι ‘αυτό αποφάσισα να δοκιμάσω τη μέθοδο με το τηλέφωνο του ντους. Όταν κανείς δεν ήταν σπίτι, μπήκα στο ντους και ρύθμισα την πίεση του νερού στο δυνατό και απλά το κατηύθυνα εκεί. Το κράτησα εκεί μέχρι που αισθάνθηκα σούπερ ευφορία και ανακούφιση.


14. Η πρωτοποριακή ανακάλυψη
άνδρας, 24 ετών, gay
Κλεινόμουν στο ντους. Δεν ήξερα τι έκανα τότε. Φώναξα όταν τελικά τελείωσα. Σκέφτηκα ότι είχα ανακαλύψει κάτι εντελώς άγνωστο για το ανθρώπινο σώμα έως ότου με μια αναζήτηση στο Google κατάλαβα τι συνέβη, μιας και οι γονείς μου είχαν παραμελήσει να κάνουν μαζί μου “τη συζήτηση” .


15. Η φεμινιστική πράξη
γυναίκα, 18 ετών, πιθανόν bi, πιθανότητα όχι στρέιτ
Αργά μια νύχτα στα 14 μου χρόνια, διάβαζα φεμινιστική βιβλιογραφία για τον αυνανισμό και αποφάσισα να το δοκιμάσω τελικά, καθώς ήμουν μισοκοιμισμένη. Άρχισα να αγγίζομαι με την πιτζάμα μου και το εσώρουχό μου, μέχρι που τελείωσα και το αισθάνθηκα τόσο έντονα που ήθελα να το ξανακάνω επιτόπου.


16. Η γλυκιά εκδίκηση
γυναίκα, 20, στρέιτ
Όταν ήμουν 12, έκλεψα την ηλεκτρική οδοντόβουρτσα του αδελφού μου ως εκδίκηση, επειδή ήταν κακός μαζί μου και πραγματικά ήθελα να τον εκνευρίσω, οπότε το έβαλα στο παντελόνι μου και το ενεργοποίησα. Επιτρέψτε μου να σας πω, δεν ήξερα εκείνη τη στιγμή τι ένιωθα, αλλά σίγουρα μου έμεινε αξέχαστο. εθίστηκα μετά από αυτό και ο αδελφός μου ποτέ δεν βρήκε την οδοντόβουρτσά του.


17. Η απρόσμενη ανακάλυψη
γυναίκα, 24 ετών, στρέιτ

Mόνη μου με έναν δονητή, όταν ήμουν 20. Δεν ήξερα ότι οι γυναίκες ήταν ικανές να έχουν οργασμό, κάτι που έμαθα όταν πήγα κολέγιο. Η συγκάτοικός μου με βοήθησε να διαλέξω τον 1ο δονητή μου και μου έκανε μια σύντομη περιγραφή για το πώς χρησιμοποιείται.


18. Η online συνομιλία
γυναίκα, 19 ετών, λεσβία
Ήμουν 13 ετών και έμεινα μόνη στο σπίτι ένα βράδυ, αφού είχα περάσει κρυφά όλη την ημέρα σε ένα online chat room με κάποια κοπέλα που άρχισε να μου στέλνει μηνύματα. Δεν ήξερα πραγματικά τι ακριβώς ήταν ο αυνανισμός, αλλά κάπως το χέρι μου κατέληξε στο παντελόνι μου. Από τότε αυνανιζόμουν κάθε μεσημέρι για τον επόμενο μήνα.


19. Το εκπαιδευτικό βίντεο
γυναίκα (κατά τη γέννηση), 25 ετών, queer
Ειλικρινά, έπρεπε να μάθω πώς είναι ο οργασμός μέσα από το πορνό. Κρυβόμουν στο δωμάτιό μου, όταν επέστρεφα από το σχολείο και παρακολουθούσα μία βιντεοκασέτα της κακιάς ώρας, με άθλιο cast, όπου δεν μπορούσα πραγματικά να καταλάβω, γιατί η μία κοπέλα έτριβε το αιδοίο της άλλης. Το δοκίμασα και ξαφνικά βρέθηκα να βλέπω αστέρια. Ήταν μια τόσο φανταστική ανακάλυψη!





Δες και αυτό!