Το “βρώμικο” παραμύθι ενός gay πορνοστάρ

25/10/2017

Brody Blomqvist, ως ένας σύγχρονος Άδωνις, δίνει συνέντευξη στον δημοσιογράφο του περιοδικού Interview, φορώντας ένα καπέλο, τζιν και ένα αμάνικο μπλουζάκι. “Ντύνομαι αρρενωπά”, δηλώνει χαρακτηριστικά. “Πόσες φορές, ως gay άνδρες, κάνουμε φετίχ αυτούς που μας καταπιέζουν”. Μόλις ολοκλήρωσε μια φωτογράφιση με το πέος του σε πρώτο πλάνο – κάτι συνηθισμένο για έναν gay πορνοστάρ. Μπροστά από την κάμερα, ο 25χρονος Brody παίζει τον ρόλο του μάτσο και αρρενωπού άνδρα. Όταν όμως η κάμερα κλείνει μεταμορφώνεται σ΄ένα γλυκό αγόρι, που μιλάει πολύ γρήγορα και που δεν ντρέπεται για τη δουλειά του. Αρκεί να του πληρώνει τους λογαριασμούς. Αλλά σίγουρα αυτό το αγόρι θα προτιμούσε να έκανε κάτι διαφορετικό.

Το περασμένο Σεπτέμβριο, η ευκαιρία χτύπησε την πόρτα με το όνομα: Helmut Lang’s SS18 show.

Όταν ο Shayne Oliver αποφάσισε να αποδομήσει τα ταμπού γύρω από την εργασία του σεξ για χάρη του σχεδιαστή Helmut Lang, δεν περίμενε να έβλεπε έναν gay πορνοστάρ να περνά από κάστινγκ. Ο Blomqvist άκουσε γι΄αυτό από έναν φίλο. “Τους είπα ψέμματα ότι ήμουν εκεί για έναν άλλο λόγο”, παραδέχεται ο ίδιος. Την επόμενη στιγμή, ο Blomqvist περπατούσε δοκιμαστικά στην πασαρέλα ανάμεσα σε γνώριμα πρόσωπα, όπως η τρανς – θρύλος Sophia Lamar και το μοντέλο Kirsten Owen. Ο Οliver όμως γοητεύτηκε από τον αυτό το αστέρι του gay πορνό.

Ο Blomqvist κατάγεται από το Iron Mountain του Μίσιγκαν, μια θερμόαιμη γωνιά των ΗΠΑ, την οποία ο ίδιος χαρακτηρίζει ως ένα μέρος “που δεν υπάρχει τίποτα άλλο πέρα από ινδιάνικες ρίζες, εργαστήρια ναρκωτικών και μεγάλα δάση”. Πώς όμως ένας “απόκληρος” από μια ξεχασμένη γωνιά των ΗΠΑ κατάφερε να γίνει το κεντρικό πρόσωπο της πιο πολυσυζητημένης -fashion- εκστρατείας; Ο Blomqvist ξεκίνησε να δουλεύει στη βιομηχανία του σεξ από ανάγκη, αφού μεγάλωσε σε συνθήκες τρομακτικής πείνας. “Μπήκα στο πορνό γιατί προέρχομαι από μια πραγματικά πολύ φτωχή οικογένεια. Πάντα ήθελα να γίνω καλλιτέχνης και μουσικός και ο μοναδικός τρόπος για να το καταφέρω αυτό, χωρίς να έχω πλούσιους γονείς, είναι με το να εργάζομαι ως σεξεργάτης”.

Αντιλαμβανόμενος ότι πολλοί θα του πρότειναν και άλλες δουλειές, πέρα του πορνό, ο Blomqvist σχολιάζει: “Σκέφτηκα να γίνω κομμωτής ή ντελιβεράς. Μ΄αυτές τις δουλειές όμως κάνεις όλη τη σκληρή προσπάθεια και όταν επιστρέφεις σπίτι η σκέψη του να κάνεις κάτι δημιουργικό φαίνεται απίθανη”.

“Το να κλείνω μια δουλειά τον μήνα που πληρώνει αρκετά και να γεμίζω τον υπόλοιπο χρόνο ζωγραφίζοντας, κάνοντας τις δικές μου ταινίες και την παραγωγή μουσικής – μου δίνει αυτό που χρειάζομαι. Αλλά το να κάνω πορνό, αν αυτό έχει να κάνει μόνο με το αν μου αρέσει ή όχι; Φυσικά δε θέλω…”

Στην ηλικία των 19 ξεκίνησε να κάνει στριπτίζ σε διάφορες πόλεις, πριν μείνει τελικά άστεγος, αναγκασμένος να μεταφέρεται από το ένα σημείο στο άλλο. “Ήμουν για άστεγος για τα τελευταία 5 χρόνια. Είχα μόνο μια τσάντα και την έβγαζα σε σπίτια ανθρώπων που συναντούσα, κάνοντας σεξ για επιβίωση. Γνώριζα κάποιους από το Grindr ή τους συναντούσα στα μπαρ. Το σεξ για επιβίωση, για όσους δε γνωρίζουν, είναι να πηγαίνεις με κάποιον για να έχεις τη δυνατότητα να κοιμηθείς στο κρεβάτι του μετά.”

Ο Blomqvist πέρασε από το στριπτίζ στο πορνό, γυρίζοντας τις πρώτες του ερασιτεχνικές ταινίες, για να υπογράψει λίγο αργότερα με το γνωστή εταιρεία παραγωγής πορνό CockyBoys. “Το στριπτίζ είναι σαν ένα ναρκωτικό διαφυγής. Όταν το κάνεις, όλοι σου λένε πόσο υπέροχος είσαι χωρίς τα ρούχα. Είμαι πολύ άνετος σεξουαλικά μ΄αυτό. Δεν είμαι το θύμα. Αυτό χρειάζεται να κάνω για να επιβιώσω….”.

Ο Blomqvist σχολιάζει και τα πρότυπα σε σχέση με το σώμα, που προβάλλουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. “Οι gay άνδρες έχουν πάρα πολλά θέματα με την εικόνα του σώματος. Ακόμα και εγώ κοιτάζω τον εαυτό μου και είμαι σκληρός μαζί μου. Φαίνομαι σκατά, εύχομαι να ήμουν μεγαλύτερος, εύχομαι οι κοιλιακοί μου να φαίνονταν μεγαλύτεροι… θα βρισκόμαστε πάντα σε μια κατάσταση μάχης”.

Ο λογαριασμός του στο Instagram, έχει διαγραφεί ήδη 2 φορές, λόγω ακατάλληλου περιεχομένου. “Αισθάνομαι ότι είμαι ο τύπος Marilyn Monroe. Πρόκειται να δείξω τον κώλο μου, πρόκειται να κάνω όλο το ακατάλληλο σεξουαλικό πράγμα και δουλεύει. Θα κάνω μπάνιο live και σε λίγα λεπτά θα έχω 200 άτομα που θα θέλουν να με ακολουθήσουν. Η αισθητική μου στο instagram είναι ακραία, καλλιτεχνική και πραγματικά σέξι. Δεν είμαι ένα ακόμη αδίστακτο αγόρι που κουνάει τον κώλο μου στην κάμερα ή οτιδήποτε άλλο. Τρέφω το βλέμμα, πνίγω τον εαυτό μου, προσπαθώ να είμαι ένα αυτοκαταστροφικός.. “

Με πληροφορίες/συνέντευξη: interviewmagazine.com

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!