Kaleos Eyehunters: Η παρουσίαση της νέας συλλογής

24/10/2017
από

Το ισπανικό brand Kaleos Eyehunters παρουσιάζει τη νέα συλλογή σε γυαλιά οράσεως και γυαλιά ηλίου με τίτλο “Conseratory Issue II” .

Η φύση αποκαλύπτει για όσους θέλουν να δουν.

«Υπάρχουν τόσοι τρόποι να δει κανείς τον κόσμο όσο και μάτια; Τα δικά μας μάτια, τα μάτια των άλλων, τα γυαλιά μας»

Η συλλογή Conservatory Issue II του brand Kaleos Eyehunters γιορτάζει τις αντιθέσεις. Τοποθετεί δίπλα-δίπλα το οργανικό, το απαραίτητο, το καλό με τον άνθρωπο, την εξέλιξη και την ανάπτυξη. Με αυτό τον τρόπο τα πιο αγνά σχέδια ανεπιτήδευτης ομορφιάς αναδεικνύονται με ευφάνταστες δημιουργικές πινελιές που ξεχωρίζουν με τη φινέτσα τους και ανατρεπτικά υλικά σε μία συλλογή γεμάτη αντιθέσεις. Πρόκειται για μία βεντάλια γεμάτη κοντράστ σε ένα σκηνικό απόλυτης γαλήνης.

Γήινες αποχρώσεις και τονισμοί εμπνευσμένοι από τους οργανικούς χρωματικούς τόνους του ξύλου, της βλάστησης και της γης, φακοί που δένουν αρμονικά με τους σκελετούς, αναπάντεχοι συνδυασμοί και έντονες λεπτομέρειες με καθρέφτη και glitter, δημιουργούν ένα σύνολο τόσο πολυδιάστατο όσο και η φύση.

Η παρουσίαση της νέας συλλογής του brand Kaleos Eyehunters, Conservatory Issue II, πραγματοποιήθηκε στο μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, σε ένα σκηνικό που έδινε ζωή στην ουσία της νέας καμπάνιας του brand. Με την επιμέλεια του σκηνογράφου Γιώργου Γεωργίου, η «φύση» κεντρικό στοιχείο της καμπάνιας Conseratory Issue II πήρε ζωή μέσα από ένα αφαιρετικό δέντρο, ένα art installation που υλοποιήθηκε ειδικά για το συγκεκριμένο event και τοποθετήθηκε στην κεντρική αίθουσα του Μεγάρου Σταθάτου, ενώ τα γυαλιά της συλλογής, πρωταγωνιστές της βραδιάς, οι διαφορετικές προσωπικότητες, οι αμέτρητες ματιές που το κοιτούν.

Στην μοναδική βραδιά, παρευρέθηκαν οι εξαιρετικοί καλεσμένοι και φίλοι του brand Kaleos Eyehunters, οι οποίοι καλωσόρισαν ένθερμα τη νέα συλλογή, μεταξύ των οποίων ήταν η Φλορίντα Πετρουτσέλι και η Νικολέττα Ράλλη.

Kaleos Eyehunters
Για την Kaleos Eyehunters η έμπνευση πηγάζει από τη δημιουργία σχεδίων για κάθε προσωπικότητα, περίσταση και διάθεση. Μία ευρεία γκάμα σκελετών οράσεως και ηλίου, κάθε ένα ξεχωριστό, με τη δική του προσωπικότητα. Μοντέρνα ή πιο συντηρητικά, πολύχρωμα και μονόχρωμα, μεταλλικά και κοκάλινα. Εξαιρετική σχεδίαση, υλικά υψηλής ποιότητας, προσιτές τιμές, το τρίπτυχο της επιτυχίας του brand Kaleos. Συλλογές δυναμικές, που ανανεώνονται συνεχώς για να εμπλουτίζεται και να συμβαδίζει με τις τάσεις των καιρών.

Δείτε όλη τη συλλογή εδώ: https://www.kaleoseyehunters.com/




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!