Sam Smith: “Αισθάνομαι τόσο άνδρας όσο και γυναίκα”

23/10/2017
από

Ο Sam Smith μιλώντας στην The Sunday Times δήλωσε ότι δεν “αισθάνεται” cisgender άνδρας και εξέφρασε την αγάπη του για το drag.

Ο Smith ανέφερε, ότι λατρεύει τα ψηλοτάκουνα και εξομολογήθηκε ότι κάνει πάντα επιδρομή σ’ ένα Αυστραλιανό κατάστημα με drag εξοπλισμό, το “House of Priscila” , όποτε βρίσκεται στο Syndey: “Ω, Θεέ μου, πραγματικά μπαίνω και αγοράζω τα πάντα – γόβες, φορέματα. Περνάω τέλεια.”

Για τα εφηβικά του χρόνια αναφέρει ότι επηρεάστηκε από τον Boy George και την Marilyn.

Ο κόσμος δεν το γνωρίζει, αλλά ότι ήμουν 17 χρονών, θυμάμαι να έχω εμμονή με τον Boy George και την Marilyn. Υπήρξε μία περίοδος της ζωής μου, που δεν είχα ούτε ένα ανδρικό ρούχο, πραγματικά…”

Φορούσα full μακιγιάζ στο σχολείο κάθε μέρα – βλεφαρίδες, γκέτες Dr Martens, τεράστια γούνινα παλτό, για περίπου 2μιση χρόνια.”

Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν αισθάνεται cisgender άνδρας, ο Smith απάντησε απλά: “Όχι.

Έδειξε τα τατουάζ που έχει στα δάχτυλά του και πρόσθεσε: “Έχω κάνει αυτά τα τατουάζ στα δάχτυλά μου. Δεν ξέρω πώς να το πω, αλλά αισθάνομαι το ίδιο γυναίκα όσο και άνδρας.

Ο Smith θυμάται ότι είχε δεχτεί bulling ως έφηβος, επειδή ντυνόταν με γυναικεία ρούχα: “Δεχόμουν πολλά πειράγματα εξαιτίας αυτού. Αλλά υπήρχαν άνθρωποι, που σέβονταν το ότι ερχόμουν έτσι στο σχολείο.”

Ωστόσο, το bulling φαίνεται ότι συνεχίστηκε και αφού έφυγε από το Λονδίνο και ξεκίνησε να εργάζεται σε μπαρ. Ο τραγουδιστής δεχόταν προσβολές όταν έφευγε από τη δουλειά του.

Εξηγεί: “Τελείωνα τη δουλειά, φορούσα τα ρούχα μου και βρισκόταν κάποιος που με χτυπούσε στο στέρνο, προφανώς απλά και μόνο για τον τρόπο που ντυνόμουν. Αλλά αυτό ποτέ δεν με αποθάρρυνε, γιατί οχυρωνόμουν καλά.”




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!