Βασάνισε και σκότωσε τον 8χρονο γιο της φίλης του επειδή πίστευε πως ήταν gay

18/10/2017
από

Ήταν το 2013 όταν αυτή η ιστορία συγκλόνισε τις ΗΠΑ, αφού έδειχνε με τον πιο σκληρό τρόπο μέχρι που μπορεί να φτάσει η ομοφοβία ενός ανθρώπου. Σήμερα, η υπόθεση έρχεται πάλι στα δικαστήρια αφήνοντας έκπληκτους όσους έρχονται σε επαφή μαζί της.

Ισαούρο Αγκούιρε

Ο (σήμερα) 37χρονος Ισαούρο Αγκούιρε βασάνιζε τον 8χρονο γιο (Γκάμπριελ) της φίλης του Περλ Φερνάντεζ επειδή πίστευε ότι ήταν ομοφυλόφιλος. Έφτασε, μάλιστα, σε σημείο να τον σκοτώσει. Και όλα αυτά σε συνεννόηση με τη μητέρα του άτυχου Γκάμπριελ.

Όπως περιέγραψε στην εισαγωγική του τοποθέτηση ο εισαγγελέας, ο 37χρονος κατηγορείται ότι ψέκαζε με σπρέι πιπεριού το αγόρι, ότι το υποχρέωνε να τρώει τα κόπρανά του, ότι έσβηνε τσιγάρα στο κορμάκι του και ότι το χτυπούσε με ρόπαλο.

Όπως είπε οι δύο ενήλικες κάλεσαν την αστυνομία όχι για να βοηθήσουν τον 8χρονο αλλά για να καλύψουν τις φρικαλεότητες που είχαν διαπράξει.

Περλ Φερνάντεζ

Στη δίκη παρουσιάστηκαν, επίσης, έγγραφα που δείχνουν ότι ο Αγκούιρε και η Φερνάντεζ είχαν σχεδιάσει τόσο τα βασανιστήρια όσο και τη δολοφονία του μικρού Γκάμπριελ.

Για απίστευτη ζημιά στο κορμί του παιδιού έκανε λόγο από την πλευρά του ένας από τους πυροσβέστες που βρήκαν το άψυχο κορμί του 8χρονου.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του Αγκούιρε παραδέχθηκε ότι ο πελάτης του σκότωσε το παιδί αλλά αρνήθηκε ότι πριν από αυτό υπέβαλε τον μικρό Γκάμπριελ σε βασανιστήρια.

 




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!