Δολοφόνησε τον γιο του επειδή ήταν gay και σκότωσε τη γυναίκα του για να έχει άλλοθι

02/10/2017
από

Για τη δολοφονία του -gay- γιου του αλλά και της γυναίκας του καταδικάστηκε ένας 70χρονος άνδρας από το Λος Άντζελες.

Ο λόγος για τον Shehada Issa, ο οποίος αρχικά υποστήριξε ότι σκότωσε τον 29χρονο Amir ενώ ήταν σε αυτοάμυνα.

Ο 29χρονος Amir

Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι όταν γύρισε από ένα επαγγελματικό ταξίδι βρήκε τη γυναίκα του νεκρή από μαχαιριές στον μπάνιο. Ακούγοντας ήχους από έξω, o Ιssa δήλωσε ότι πήρε το όπλο και πήγε να δει τι συμβαίνει. Στο σημείο αυτό, υποστήριξε ότι είδε τον γιο του με ένα μαχαίρι να τον απειλεί. Τότε ήταν που τον πυροβόλησε στο πρόσωπο και στο στομάχι. Ο δικηγόρος του Ιssa υποστήριξε, επίσης, ότι ο Amir αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και ήταν αλκοολικός. Γρήγορα, όμως, οι κατήγοροι στο δικαστήριο κατάλαβαν ότι ο Issa κατασκεύασε την ιστορία και πως η αιτία της δολοφονίας ήταν η σεξουαλικότητα του γιου του. Όταν τον ανάγκασαν να μιλήσει, ο Ιssa παραδέχτηκε το έγκλημα του, λέγοντας πως σκότωσε τη γυναίκα του για να κατηγορήσει τον γιο του και να έχει το τέλειο άλλοθι.

“Τον μισούσε, ένιωθε ντροπή γι΄αυτόν”, δήλωσε ο αδερφός του Amir. “Toν έβριζε και τον αποκαλούσε διάφορα, όπως πουτάνα της Βαβυλώνας. Του έλεγε πως του άξιζε να πεθάνει εδώ και χρόνια”.

Σε μια ανάρτηση που είχε κάνει το θύμα στο Facebook, λίγες μέρες πριν τη δολοφονία του, ζητούσε να τον “υιοθετήσει μια άλλη οικογένεια, που δε θα του καταστρέφει τη ζωή”.

“Εάν υπάρχει διάβολος ή πνεύμα του κακού, πραγματικά πιστεύω ότι βρίσκεται μέσα στην οικογένειά μου”, έγραψε χαρακτηριστικά.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!